Ma kerüld veszélyes helyeket - Egymondatos horoszkóp - október 12. péntek

2018.október.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap és a Plútó barátságtalan fényszöge ebben az időszakban hatalmi harcokat, függőséget, kontrollvesztést, kiszolgáltatottságot és nagyobb veszteségeket okozhat. Hajlamos lehetsz kényszeres viselkedésre, fanatizmusra és balesetekre, ráadásul erőszaknak is ki lehetsz téve. Úgy érezheted, hogy ki vagy szolgáltatva a hatalomnak, tekintélyszemélyeknek, s olyan helyzetekkel konfrontálódhatsz, amelyeket nem áll módodban befolyásolni és kezelni. A biztonság kedvéért kerüld a veszélyes környékeket és az erőszakos, manipulatív típusú személyeket. Vigyázz a pénzedre, értékeidre és lehetőleg ne kövess el olyasmit, ami veszélybe sodorhatja az egzisztenciádat.

Kos (03. 21-04. 20.) Hatalmi harcokba bonyolódhatsz a főnököddel, de üzletasszonyként átruccanhatnál a versenytársakhoz körülnézni, és mellékesen egy kis borsot törni az orruk alá.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz pótolhatatlanná válni a munkahelyeden, ám ha elkövettél valami szabálytalanságot, most hamar nyakon csíphetnek, utolérhet az igazságszolgáltatás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha vastag bankszámlája miatt a párod van fölényben, kiszolgáltatottnak érzed magad, de ha cinkelt lapokkal játszol, utolérnek a következmények.

Rák (06. 22-07. 22.) Családi, szerelmi életed mélypontra kerülhet: partnered dominanciája annyira felbosszant, hogy fellángol benned az indulat, s elveszítheted az önuralmadat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás balesettel járhat, és ha képtelen vagy kivonni magad egy frusztráló kapcsolatból, izmosítsd meg önbizalmadat, hogy jobban uralhasd a helyzetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szabálytalanság, félrelépés miatt megütheted a bokádat, és ha a pénzt jobban szereted, mint a szerelmet, akkor a szíved miatt nem akarsz anyagi áldozatot hozni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barát, hozzátartozó túl sokat vár el tőled, pénz- vagy ingatlanügylet miatt kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, ráadásul otthonod is felújításra szorulhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel képtelen vagy megállni, hogy ne üsd bele mindenbe az orrodat, és ne keveredj bele minden kalamajkába, főnököd titkos ellenségeddé válhat.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne menj bele etikátlan ügyletekbe: a pénzügyekben akkor lehetsz sikeres, ha szem előtt tartod, hogy ki kinek a kedvence vagy barátja, és eszerint hozol döntést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a hivatásodat és az üzletet mindennél fontosabbnak tekinted, akkor pasinak nincs helye az életedben, legfeljebb, mint alkalmi szexpartnernek, de semmi több.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Verd vissza főnököd és hitvesed manipulációs próbálkozásait, így kényszerítve őket arra, hogy ne akarják jogaikat és érdekeiket a te rovásodra érvényesíteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne társulj rokonnal, és ne várj arra, hogy valaki majd megoldja anyagi gondjaidat, mert óriási árat kell csalódásban fizetned a semmiért, amit cserébe kapsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője