Ma ki kell derítened, mik a szándékai - Egymondatos horoszkóp: április 3.

2020.április.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold reggel szembenállásba kerül a Vízöntő-Marssal, az Uránusszal pedig izgalmat, stresszt okozó quadrát fényszöget zár be, törekedj egyenrangú kapcsolatok kialakítására, a családodban se akarj uralkodni. Ha viszont szerelemről és házasságról ábrándozol, kiderülhet, hogy a pasid nem akarja föladni független életvitelét. Lehet, hogy a párod szívesen sütkérezik különleges képességeinek, másságának fényében, ám ha megpróbálod megnyirbálni a szabadságát, megszólal benne a vészcsengő: eddig és ne tovább! A szíved, az érrendszered és a gerinced kíméletre szorul, és mivel a mai Holdállás nem kedvez a házimunkának, törődj inkább szeretteiddel.

Ma ki kell derítened, mik a szándékai - Egymondatos horoszkóp: április 3.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító vagy a magad módján, lelked mélyén azonban bizonytalan vagy abban, hogy vajon a párod akkor is veled maradna-e, ha már nem lennél olyan nagylelkű.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem sikerül eltalálnod, mire vágynak szeretteid, akkor próbálkozz mással a kedvükben járni, anyagi lehetőségeid viszont nem engedik meg a rongyrázást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudásodat akceptálják, ám ha megszegsz egy egyezséget, rokonaid elpártolnak tőled, de az összpontosító gyakorlatok segíthetnek stressz-szinted csökkentésében.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a pénzt és a szerelmet illeti, úgy tűnik, túlzó elvárásaidnak képtelenség megfelelni, a szexet viszont csak a holtig tartó hűséggel együtt tudod elképzelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavar a párod túlzott önállósága, s ráadásul többet vesz el, mint amennyit ad, meg kell tudnod, mit akar tőled, hogyan tervezi a jövőjét, mik a céljai veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keresd fel a rokonokat és ismerősöket, de csak azokat, akik közel állnak hozzád; ne legyél mártír, hogy kellemetlen, felfuvalkodott emberekkel töltsd a napot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnőid kincset érnek számodra, hiszen nemcsak becsvágyó terveid kivitelezésében állnak melletted, hanem egy szerelmi vagy üzleti ballépéstől is megóvnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem akarsz tudni semmilyen korlátozásról, félsz a változásoktól, de különc partnered társasága talán mégiscsak kellemesebb, mint egyedül dolgozni lakásodban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne hagyd, hogy a telefon uralkodjon feletted: ha néhány órányi zavartalan nyugalomra van szükséged a munkádhoz, feltétlenül kapcsold ki a telefont.

Bak (12. 22-01. 20.) Számtalan új dologgal kerülsz szembe, de ha megbarátkozol a tényekkel, vállalkozóként ne mutasd ki ódzkodásodat, mert ódivatúnak és dogmatikusnak fognak tartani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy véled, hogy ha meg akarsz szerezni valamit, csak úgy kaphatod meg, ha kiharcolod, mégse hagyd, hogy az agresszivitás vonuljon végig kapcsolataidon.

Halak (02. 20-03. 20.) Halaszthatatlan szakmai vagy üzleti ügyeid elszakíthatnak szeretteidtől, stresszhelyzetben vagy túlhajszoltság esetén a szívpanaszok is megjelenhetnek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője