Ma kiélheted szexuális fantáziáidat - Egymondatos horoszkóp - október 21. hétfő

2019.október.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Vénusz és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge kedvez a jótékonykodásnak, a kreativitásnak, a művészetek gyakorlásának és élvezetének, és nem utolsó sorban a romantikus, ám szexuális töltetű kapcsolatok kialakításának. Szerelmi kapcsolatodat a nagyvonalúság és az áldozatvállalás jellemzi, de mások szükségleteiről is szívesen gondoskodsz. Önzetlenséged és együttérzésed nem csak a jótékonysági akcióknak kedvez, hanem megnyithatja mások szívét – és zsebét. Vannak, akik most találkoznak lelki társukkal, a szerelem vezérelte szex is csodálatos dolog, de a lelki tényezők ma fontosabbak lehetnek, mint maga az aktus.

Ma kiélheted szexuális fantáziáidat - Egymondatos horoszkóp - október 21. hétfő
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Valakit elbűvölhetsz, találkozhatsz a barátaiddal, egy kapcsolat viszont igen sok alkalmazkodást követel, de a boldog házasságban az áldozatvállalás kifizetődik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként sikeres leszel, ugyanakkor a megfelelő alkalomra vársz, hogy találj egy ürügyet, amelyet felhasználhatsz egyik titokzatos kollégád becserkészésére.

Rák (06. 22-07. 22.) Művészként inspirált állapotba kerülsz, és ha azt tapasztalod, hogy egy pasi segít valamiben neked, vagy felajánl egy romantikus utazást, elkezdesz vonzódni hozzá.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szívesen hozol anyagi áldozatot a családért, kölcsönügyletet szerencsésen intézhetsz, de ne legyél könnyű prédája egy behízelgő modorú szélhámosnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Böngészd végig a hirdetéseket, hol kínálnak előnyös vásárlást, és ha nem gyanítasz mindenben rosszat, az igazira is rábukkanhatsz – csak ne békákat csókolgass.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól fizető munkára bukkanhatsz, amelyben kamatoztathatod kreativitásodat, és ha meglátsz egy szexi rucit, amelynek nem tudsz ellenállni, vedd is meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Színpadra léphetsz művészként, és arra is ráébredsz, hogy a romantika minden jó kapcsolatban fontos, a kezdeti időszakban azonban elengedhetetlen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Álmodozásodnak és áldozataidnak a tények vetnek véget: lehetőleg ne cipeld haza azt a kollégádat, aki nem vállal fel, és aki csupán játékszernek tekint az ágyban!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma mindenkiben meglátod a jót és a szépet, ami pedig elég ritkán fordul elő veled, de ha a párod vagy egyik rokonod tesz valamit érted, viszonozd a kedvességét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai kedvező csillagállást elsősorban a művészetekben érdekelt Vízöntők értékelik, de ha pénzügyi manőverbe akarsz kezdeni, előtte azért tájékozódj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzleti ügyben külföldön tartózkodsz, vagy művészként lépsz fel egy idegen országban, lenyűgözhetsz egy pénzes pasit, aki szívesen játssza a szponzorodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője