Ma kíméld a tested, mert könnyen megsérülhetsz - Egymondatos horoszkóp: május 23. Csütörtök

2019.május.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kora reggel a Bakban lévő Hold és a Plútó együttállása hajlamosít kényszeres munkamániára, "mindent vagy semmit" hozzáállásra. Most érdemes hosszú távú terveket szövögetni, de a térded és az ízületeid kíméletre szorulnak. Reumatikus eredetű panaszok vagy ödéma ellen beválik a csalántea, köröm- és bőrápolásra, tartós szőrtelenítésre pedig ez a legjobb időpont. Mivel a Hold az esti órákban a Bak jegyét elhagyva átlép a Vízöntőbe, kiváló érzékkel találsz rá a legjobb megoldásokra, de lehetőleg ne provokáld különcségeiddel vagy lázadásoddal a környezetedet.

Ma kíméld a tested, mert könnyen megsérülhetsz - Egymondatos horoszkóp: május 23. Csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a siker létráján úgy akarsz feljebb jutni, hogy a létra alacsonyabb fokán állók kezére lépsz, nem jutsz messzire, de fogyassz ma minél több gyökeres zöldséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyesek merevnek láthatnak, bár nem ilyennek éled meg önmagadat, az elveid azonban nagyobb teljesítményre ösztönöznek, és arra, hogy életedet tartalmassá tegyed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valószínű, hogy egy üzlet vagy baráti kölcsön józan átgondolás után már nem tűnik olyan kedvezőnek, és aki ma nem kíméli a térdét, balesettel is számolhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Érzed ugyan, hogy párkapcsolatodban előbb-utóbb választás elé kerülsz, de addig is kiélvezheted, hogy a pasid régimódinak tetsző stílusban udvarolgat neked.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor befejezel egy feladatot, tűzz ki magadnak valami jutalmat, így erőteljesebben motiválhatod magad, hogy gyorsabban végezz, de élj könnyedebben.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szakmai vagy üzleti sikerek felszítják benned a szenvedélyt, hevesen kívánod partneredet, aki viszonozza vágyaidat, s a szerelem erősíti felelősségérzetedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hozzátartozóiddal hatalmi csatározásba bonyolódhatsz, de az esti órákban már úgy gondolod, hogy kapcsolatotokban igenis történhet változás, és történik is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minthogy tudod, milyen értékes dolog az idő, nagyon tervszerűen osztod be, hatékony vagy, mert felismered a határokat és korlátokat – főleg az utóbbiakat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha költekezésedet kordában tartod, akkor a szűkösebb idők sem okoznak vészhelyzetet, az esti órákban pedig próbálj meg társat keresni új ötleteidhez!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ma jellemzést kérsz a pasidtól, ne lepődj meg azon, hogy azt gondolja: egész ügyesen építgeted a karrieredet, de borzasztó unalmas szerető és partner vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében dolgozz olyan intenzitással, amilyennel csak tudsz, mert a nap későbbi szakaszában szükséged lesz társaságra és szabad időre.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid összejövetelt terveztek, és nem is találhattak volna jobb időpontot, ám ha visszeres a lábad, polcold fel, de a gyógynövényes krém is használ.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője