Ma könnyebben fog menni a megbocsátás, használd ki - Egymondatos horoszkóp: Július 8.

2018.július.8.

Mivel a Rákban lévő Nap harmonikus trigon fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, könnyen megy a megbocsátás. Részesítsd embertársaidat a szeretetedben, önzetlenségedben és a jóakaratodban, intuíciódra és tudatalattid sugallataira hallgatva pedig értékes alkotásokat hozhatsz létre. Szokatlanul idealista hangulatba kerülhetsz, megérted mások gondjait, és ahol csak lehetőséged van rá, valószínűleg megpróbálod enyhíteni őket. Ez az önzetlenségre hajlamosító konstelláció kedvez a karitatív tevékenységeknek, de a művészek is különlegesen ihletett állapotba kerülnek. Spirituális érzékenységed is fokozódik, ezért most fogékony leszel a misztikus tapasztalatokra. Ha van rá lehetőséged, meditálj a vízparton, döntéshelyzetekben pedig bízd magad a megérzéseidre.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a boldog családban élőknek a szívességek és az áldozatok végül a javukra válnak, ha szeretteid boldogságát tartod szem előtt, akkor az saját javadra is válik.

Bika (04. 21-05. 20.) Számíthatsz barátaidra és rokonaidra, ha vigaszra vagy bátorításra van szükséged, de saját személyes varázsod is fokozódik, amíg együttérzést árasztasz magadból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Időnként érzékenyen érint főnököd nem éppen őszinte viselkedése, ám ha megfizeti a munkádat, bízvást számíthatsz arra, hogy új lehetőségeket csillant meg előtted.

Rák (06. 22-07. 22.) Elő az eurókkal a szalmazsákból, és irány a tengerpart, ihletett perceidben a művészet oltárán is áldozhatsz, de néhány pénzes ügyfeled is érdeklődik irántad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma olyan pasival találkozol, aki egy szexis nő társaságában képtelen lebonyolítani egy üzletet, ebből viszont nem következik, hogy könnyű préda legyél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Önmagadat teszed tönkre, ha hiába vágyakozol egy elérhetetlen pasi után, viszont egy barátság fokozottan erősödik, ha két ember felismeri egymás szükségleteit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészi tevékenységed során megbízhatsz az intuíciódban, szakmai hiúságod igényességre ösztönöz, de óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyszerű ötlet pároddal leutazni a tengerhez: társadat ma könnyen leveheted a lábáról, ha részt veszel titkos fantáziálásaiban, de te is merj nagyot álmodni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy látszik, még a hét végén sem hagyod ott az üzletet, de ne táncolj úgy, ahogy más fütyül, s lehetőleg ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a család döntsön helyetted.

Bak (12. 22-01. 20.) Jólesnek párod figyelmességei, hiszen régóta nem törődött veled senki ilyen sokat: társad gyengédsége felébreszti benned azt az érzést, hogy valakinek fontos vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a jelenlegi fizetésedből nem futja néha-néha egy kis kikapcsolódásra vagy nyaralásra, akkor minden további nélkül fogadd el partnered ajánlatát.

Halak (02. 20-03. 20.) Álmaid és kreativitásod mind a munkádban, mind a magánéletedben sikert ígérnek, egy szakmai ismeretség pedig akár egy kezdődő kapcsolat nyitánya is lehet.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját