Ma könnyen becsaphatnak, vigyázz - Egymondatos horoszkóp - december 5. szerda

2018.december.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságtalan Nap-Neptunusz fényszög ábrándozásra, kötelességmulasztásra hajlamosít, az önérvényesítéssel is nehézségeid adódhatnak, és mivel nehezen őrzöd meg a valóság iránti érzékedet, csalás vagy intrika áldozatává válhatsz. Hajlamos lehetsz ésszerűtlen, minden józan megfontolást nélkülöző döntésekre. Anyagi ügyeidet kezeld óvatosan, ne bonyolódj gyanús vagy bizonytalan vállalkozásokba, kerüld az alkoholt, a drogokat és a nyugtatókat, próbáld meg felismerni az ártó szándékot, s legyél résen, mert jóindulatunkkal, engedékenységünkkel egyesek csúnyán visszaélhetnek. Külföldi utazást jobb elnapolni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teheted, napold el utazási tervedet, és ha a kedvesednek messzire kell utaznia, akkor a tartósan harmonikus kapcsolat fenntartása komoly áldozatokat kíván tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne számíts másokra, de ne hagyd magad pumpolni, és ne tételezd fel, hogy akikkel üzleti kapcsolatba kerülsz, azok mind korrekt módon járnak el!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehézségeid támadnak az önérvényesítéssel, családi és munkahelyi bonyodalmakra is számíthatsz, amelyeken csak realista gondolkodással tudsz úrrá lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazással, anyagiakkal, tanulmányokkal kapcsolatos ügyeid nem az elvárások szerint alakulnak, és amíg nem látod tisztán a helyzetedet, ne hozz fontos döntést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megígértél valamit a pasidnak vagy a gyereknek, ne okozz neki csalódást, de vigyázz, mert valaki megkopaszthat, esetleg nagyobb adósságba kevered magad.

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudatodból hajlamos vagy kirekeszteni a családi és házassági problémákat, és könnyen beleeshetsz az áldozat vagy a megmentő szerepének csapdájába.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki a munkahelyeden vagy a rokonságban ködösít, és mivel könnyen befolyásolható vagy, nem szabad mérlegelés nélkül elfogadnod mások véleményét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj utána a szakmai és pénzügyi ajánlatok megbízhatóságának, ragaszkodj a tényekhez, különösen akkor, amikor szerelemről vagy üzletről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hamisság mérgezi környezetedet, üdvös lenne, ha kerülnéd a rokonságot, és az olyan döntéseket, amelyek családodat vagy lakáskörülményeidet érintik.

Bak (12. 22-01. 20.) A csokimikulásról és más ajándékokról ne feledkezz meg, de mondj nemet egy gyanús ajánlatra, ha pedig sorra járod az üzleteket, kámforrá válhat a pénzed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megfelelően lenne kalibrálva a belső iránytűd, ösztönösen tudnád, mit kell tenned, hogy a kapcsolatok és a pénzügyek terén elkerüld a csapdákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán úgy képzeled, hogy semmi sem árthat neked, mégis maradj ki a munkahelyi intrikákból, ne szerezz örömet azoknak, akik alig várják, hogy elbukjál!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője