Ma könnyen keveredhetsz botrányba - Egymondatos horoszkóp: május 21. csütörtök

2020.május.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrek jegyében lévő hátráló Vénusz és a Neptunusz ártalmas, téveszméket okozó fényszöge érzelmi, anyagi nehézségekbe sodorhat, és ami a párkapcsolatodat és a pénzügyi lehetőségeidet illeti, hajlamos lehetsz álomvilágban élni. Ezeken a napokon könnyen keveredhetsz botrányba gyanús kapcsolatok, mértéktelen alkoholfogyasztás vagy illegális pénzügyi tranzakciók miatt. Partnered hűségére se vegyél mérget, de te se érd be egy titkos viszonnyal foglalt, alkoholista vagy elérhetetlen partnerrel. Önfeláldozásod, önfeladásod miatt olyan kapcsolatba bonyolódhatsz, amely inkább szenvedést, veszteséget, mint kielégülést hozhat a számodra. De az exeddel se bújj ágyba még akkor sem, ha ő fizeti mindazt, ami a vonzerőd fokozásához kell!

Ma könnyen keveredhetsz botrányba - Egymondatos horoszkóp: május 21. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Egy gondtalan pasi szórakoztató lehet, de ha nem hív vissza, kihasznál, ne dőlj be a csábítási trükkjeinek, inkább szabadulj meg tőle, lehetőleg fájdalommentesen!

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lehetőleg ne akarj elkápráztatni senkit, ne akarj lépést tartani a szomszéddal, ráadásul nem sok olyan emberrel akad dolgod, akiben anyagilag megbízhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden botrányba keveredhetsz, irigyeid teljes erőbedobással támadnak, de az exedet se bombázd telefonhívásokkal, amikor tudod, hogy nem kellett volna.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan barátok után sóvárogsz, akik megszabadíthatnak a magánytól, de ha a saját begubózásod gátolja meg vágyad teljesülését, akkor értékeld újra viselkedésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az eszeddel tudod, hogy mit várhatsz egy barátságtól vagy üzleti kapcsolattól, de ha ennél sokkal kevesebbel kell beérned, jobban jársz, ha továbbállsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megint egy meg nem értett pasiba botlottál, aki akkor akar válni, amikor el akar csábítani, térj már észre, de ma a pénzügyekben sem lehetsz ennyire naiv!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a munkában és az üzleti ügyekben melléfoghatsz, ne hagyd, valakinek a titokzatos varázsa miatt olyan dolgokat tegyél, amelyeket mélységesen megbánsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod úgy viselkedik, mint egy számító üzletember, aki mindenből hasznot akar húzni, most már legalább nem gondolsz rá romantikus vonzalommal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne bízz új választottadban, ne vedd őt túl komolyan, míg el nem jön az ideje, de a családban se legyél mártír, ne próbálj kínos helyzetekhez alkalmazkodni!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha el akarod kerülni a pletykákat, csak abban reménykedhetsz, hogy az első elragadtatás, hogy épp a főnököd vagy egyik kollégád érdeklődik irántad, hamar elmúlik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amikor a párod a saját hibájából került zűrös anyagi helyzetbe, ne legyél jótékonysági intézmény, csak annyit költs rá, amennyi feltétlenül szükséges.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne engedd annyira lepusztulni a lakásodat, hogy a felújítás többe kerüljön, mint az egész ingatlan, de azt se hagyd, hogy rokonod (szeretőd) rajtad élősködjön!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője