Ma könnyen megkaphatod a kiszemelt pozíciót- Egymondatos horoszkóp- július 18. szerda

2018.július.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a Hold a Mérleg jegyében jár, a kapcsolatteremtés és a kötődés igénye a meghatározó. A nap első felében, amikor a Hold háromszöget alkot a Vízöntőben lévő Marssal, lehet, hogy a kedvesed nem tudja rászánni magát házasságra, te viszont képtelen vagy társ nélkül létezni. Ma jobban jársz, ha olyan pasit képzelsz el társnak, akinek esetleg egész mások a nézetei és egész más az érdeklődési köre is. Ha teljes szabadságot adsz a párodnak minden döntésében, könnyen elkerülhetsz minden konfrontációt. Mivel a siker feltétele az ápolt külső, nem kizárt, hogy új ruhákra van szükséged. Ne félj a változástól és a változtatástól!

Ma könnyen megkaphatod a kiszemelt pozíciót- Egymondatos horoszkóp- július 18. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaha barátok voltatok a pároddal vagy valakivel, aki váratlanul felbukkan, talán ismét azok lehetnétek, szeretteid közelsége ugyanis serkentően hat rád.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden mindenki változásról beszél – a ma felajánlott megbízatás jó gyakorlatot jelentene számodra, mert egészen más, mint amit eddig csináltál.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Nyugodtan folytathatnád a tanulmányaidat külföldön, ne mondj le a diplomáról a partnered kedvéért, ma viszont kizárólag az érdekel, hogy együtt legyetek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne gorombáskodj üzletfeleiddel és nagy ívben kerüld azokat, akiket nem volna szabad megbántanod, de érzelmi kötődés nélkül ne menj bele egy testi kapcsolatba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán vonzónak találod párod különcségét, bohém életmódját, ám ha homlokegyenest ellentétesen vélekedik mindenről, a kategorikus elutasítás nem jó politika.

Szűz (08. 24-09. 23.) Néhány dolog megváltozik az életedben, és ha többet akarsz keresni, de nincs kedved nyugdíjas korodig egy irodában dolgozni, szerezz valami értelmes végzettséget.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párodnak nem lenne ellenére, ha felfrissíthetné szerelmi életeteket, és biztos, hogy volna is egy-két érdekes ötlete, de a gyereknek is szervezhetsz sportprogramot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valamit el akarsz intézni, de nem sikerült, vagy egyik rokonod élvezettel talál ki újabb szabályokat, amelyeken jókat veszekedtek, azért ne törj le – van ilyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyik haverod vagy útitársad rossz hírű szoknyahős, te pedig az egyetlen nő vagy a környéken, vajon nem kellene akkor egy kicsit jobban érdeklődnöd iránta?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jelentkeztél egy jól jövedelmező állásra, ahol életed párja a főnök, akkor ma könnyen megegyezhettek – hivatalosan is megkaphatod a kiszemelt pozíciót.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Együttműködési készséged segít abban, hogy bizalmon alapuló kapcsolatot alakíts ki kollégáiddal, de munka után menj futni, hogy kiszabadulj otthonról.

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a pénzügyi kalandokat, ne vadássz eltartóra, ám ha nehezen viseled, hogy egyedül kell a hálószobába menned, törd magad, hogy változtass a dolgon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője