Ma különösen ingerült lehetsz - Egymondatos horoszkóp: Július 4.

2020.július.4.

A Bak jegyében haladó Hold a ludas abban, hogy még munkaszüneti napon sem feledkezel meg a munkádról és kötelezettségeidről. A mai nap alkalmas körömápolásra, szőrtelenítésre, karrierépítésre, de ebédidőben, amikor a Holdat a Kosban lévő agresszív Mars támadja, igyekezz megfékezni lobbanékonyságodat. Ám ha valaki megpróbál provokálni, tedd helyre az illetőt. Lehet, hogy dühödnek megvan a létjogosultsága, de ha képtelen vagy kezelni haragodat, megfájdulhat a fejed vagy baleset érhet. Ami a kapcsolataidat illeti, a Hold és a hátráló Rák-Merkúr szembenállása az esti órákban arra figyelmeztet, hogy csakis azt lehet megsérteni, aki megsértődik mások megjegyzésein. Túlérzékenységed miatt ne alakítsd át sértéssé mások talán ártatlan megjegyzéseit. A tányérodra viszont kerüljön sárgarépa köretként.

Kos (03. 21-04. 20.) Önérvényesítésed kényszeressé válhat, ha csak állandó munkával akarod igazolni létezésedet, de ha kerülöd a házimunkát, rokonaid ferde szemmel néznek rád.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma tudsz stratégiailag gondolkodni, de mivel a tudásnak ára van, megéri beiratkoznod a legjobb tanfolyamokra, este viszont ne tegyél fel kellemetlen kérdéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy anyagi probléma megoldása kicsúszhat a kezed közül, de az erő ma veled van, hozzátartozóid viszont nem tartják fantasztikusnak pénzügyi elképzeléseidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod azt vágja a fejedhez, hogy hiányzik belőled a becsvágy s háziasszonyt akar faragni belőled, vitátok után átmenetileg hűvössé válhat a kapcsolatotok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne szidd magad az ingerlékenységedért, inkább tegyél valamit ellene, mielőtt depresszióvá válna: találd fel magad, de ne másokat okolj tehetetlenségedért!

Szűz (08. 24-09. 23.) Néha eltart egy darabig, mire rájössz, hogy szükséged van valamire - ez különösen az érzelmi szükségletek terén igaz, de amikor rájöttél, azt tudasd szeretteiddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod fél dominanciája elvesztésétől, megpróbál a családon uralkodni, de ha neked lett eleged a házimunkából, gondosan mérlegeld, mire áldozol időt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretteid utálják, hogy agyondolgozod magad, azt szeretnék, ha több időt töltenél velük – most viszont tehetsz még azért, hogy javíts a kapcsolataidon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pár napja elhanyagoltad a fiúdat az üzlet miatt, vagy, mert túlságosan lekötötte a figyelmedet egy kaland, most akad más, aki több figyelmet szentel rá.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy még karrierista nőként is el tudod olvasni a szakácskönyvet, de ha a főzést a családra időfecsérlésnek érzed, az eredmény minden lehet, csak nem elragadó.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Világból való kivonulásodat környezeted békével tűri, ám ha megszólal a telefon, és tudod, hogy behívnak ügyeletbe, kelletlenül veszed föl a kagylót.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaiddal, partnereddel a pénzügyeken alaposan összekülönböztök, programodat is túlszervezed, s azoktól is, akik sokat tehetnek érted, csak üres ígéretet kapsz.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!