Ma lehetőséged lesz kapcsolatokat építeni - Egymondatos horoszkóp: május 21. Kedd

2019.május.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr a mai naptól saját területén, az Ikrekben folytatja útját június 4-ig, és rögtön együttállásba kerül a Nappal. Logikus gondolkodásoddal, sokoldalúságoddal, gazdag szókincseddel vezetheted a tárgyalásokat, ráadásul a hálózatépítés is könnyebben megy, mint máskor. Ez a konstelláció kedvez a kapcsolatépítésnek, az utazásoknak, a könnyed beszélgetéseknek és a levelezésnek. Bámulatos, ahogy el tudod fogadtatni ötleteidet másokkal, szívesen is hallgatják szavaidat. Társaságkedvelő természetedet, kommunikációs készségedet jól kamatoztathatod a munkádban: lehetsz eladó, riporter, író vagy éppen humorista. Rendkívül érzékeny idegrendszered miatt viszont kétszer annyi alvásra lesz szükséged, mint más időszakokban.

Ma lehetőséged lesz kapcsolatokat építeni - Egymondatos horoszkóp: május 21. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Intelligenciád, nyelvtudásod előnyt jelenthet egy állás megszerzésénél, és ha a kedvesed fölhív, biztos, hogy eszedbe jut majd valami, amivel a telefonnál tarthatod.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma olyan fontos értesülésre lelsz, ami hasznodra válik, és ha kellő gyorsasággal reagálsz, könnyen tarolhatsz, de fizetésemelésről is most érdemes tárgyalnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem elég, hogy borotvaéles az eszed, még a szöveged is lenyűgöző, ám ha egy tárgyaláson, ahol nagy a tét, blöffölni kell, nem árt, ha van a kezedben valami.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma szembetalálkozhatsz olyan anyagi és kommunikációs problémákkal, amelyek kellemetlenül érintenek, ráadásul rokonaid előtt is eltitkolhatsz valami fontosat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma a társasági életnek jut a főszerep: ha vannak olyan barátaid, akik vitték valamire, társadalmi helyzetük számodra is automatikusan előnyt jelenthet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időszak új állás elfogadására, de ha egy tárgyalás vagy szakmai megbeszélés a végtelenségbe nyúlik, biztos, hogy a figyelmed egyre lankad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy hivatalos vagy hatósági ügyben érvényt szerezhetsz érdekeidnek, és ha egy utazás kezdetén vagy végén tartasz, célodat minden bonyodalom nélkül elérheted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletasszonyként el kell fogadnod, hogy egyik barátod vagy üzlettársad kezében van a tulajdon legnagyobb része, üzletedet mégis újra életre lehet kelteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne üsd bele az orrod mások dolgába, de ha a párod gunyoros, pimasz és nagy szoknyavadász hírében áll, nem valószínű, hogy egy esküvőtől meg fog változni.

Bak (12. 22-01. 20.) Pompás állásajánlatot kaphatsz, sikerrel alkudozhatsz fizetésemelésért, de ahhoz, hogy mindent kifürkészhess, mindent megtudj, munkaadódat kell beszéltetned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Párodra büszke lehetsz, a szerelemben és az üzletben érdemes kockáztatni, de gyermeked szeretné, ha többet lennél vele - inkább ne kapjon tőled semmit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha otthon dolgozol, magad sem tudod, mit kívánsz: egyrészt nem bánnád, ha a párod eltűnne otthonról, másrészt szívesen megkérnéd, maradjon még veled.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője