Ma még a párkapcsolatodat is romba döntheted- Egymondatos horoszkóp - június 21. csütörtök

2018.június.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy ilyen napon, amikor az Oroszlán-Vénusz szembenállásba kerül a Vízöntő-Marssal, a férfiak és nők kapcsolata magasfeszültség alá kerül. Ha összefutsz az exszel, felélesztheted ugyan a régi tüzet, viszont tudnod kell, hogy a szex nem jár együtt a szerelemmel. A párodat ne tartsd bizonytalanságban, olyan időpont ez, amikor szerelmi kapcsolatodban színt kell vallanod: széna-e vagy szalma? Az ilyenkor kezdődő kapcsolatok pusztán testi vonzalmon alapulnak, következésképpen az idő nem alkalmas arra, hogy tartósan elkötelezd magad. Ha nem akarsz nagyobb összeget veszíteni, mellőzd a kockázatvállalást!

Ma még a párkapcsolatodat is romba döntheted- Egymondatos horoszkóp - június 21. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma kerülnöd kell minden érzelmi és pénzügyi zűrzavart: hidd el, hogy csak időpocsékolás lenne, ha megpróbálnád lenyúlni vagy elcsábítani a barátnőd pasiját.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma képtelen vagy uralkodni az érzelmeiden, a munkahelyeden is kibillenhetsz a lelki egyensúlyodból, lakás- és állásügyben térj ki a döntéshelyzetek elől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha fesztiválozol, meglepetten veszed tudomásul, hogy mennyire kívánsz valakit, akit még nem is ismersz, s az is teljesen mindegy, mi lesz a kapcsolatotokból.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne engedj a kísértésnek, ne akarj gyorsan meggazdagodni, de ma még a párkapcsolatodat is romba döntheted, ha bevásárlási rohamod miatt kiüríted a közös kasszát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szenvedélyes kapcsolatod vagy félrelépésed csak gondokhoz és boldogtalansághoz vezet: szerelmi civódást, rivalizálást, féltékenységet jeleznek a csillagok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne vállalj feketemunkát, ne hagyd magad megrövidíteni, és ébredj rá, hogy munkahelyi viszonyod a csalódások levezetésének lehetséges, de nem megfelelő módja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lépj ki egy olyan kapcsolatból, amelyben a kedvesed vagy egyik ismerősöd többet követel tőled, mint amennyit adni tudsz, de ne vedd el egy másik nő pasiját!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki fölkorbácsolja az érzékeidet, de mivel túl gyors és váratlan neked ez az egész, óvakodj a házasságon kívüli vagy a munkahelyi erotikus szárnyalástól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás közben szenvedélyes szerelembe eshetsz, de újonnan felszedett pasid nem marad veled elegendő ideig ahhoz, hogy kiderülhessen: illetek-e egymáshoz?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nincs saját bevételed, ez azt jelenti, hogy a párod eltart, és ez fokozza kiszolgáltatottságodat – ma fektess nagyobb hangsúlyt arra, hogy saját jövedelmed legyen!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Inkább egyedül maradsz, és örülsz, hogy nem kell alkalmazkodnod domináns partneredhez, aki elvárná tőled, hogy föladd miatta féltve őrzött függetlenségedet.

Halak (02. 20-03. 20.) A munkahelyeden vagy a neked járó anyagi juttatásért harcolnod kell, veszteség is érhet, s egy viharos viszonyban azt kifogásolod, hogy keveset kapsz a másiktól.



Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője