Ma még jutalom is ütheti a markodat- Egymondatos horoszkóp - június 22. péntek

2018.június.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rákban lévő Nap barátságosan üdvözli a Bika-Uránuszt: ha kilépnénk komfortzónánkból és egy kicsit rugalmasabban kezelnénk a változásokat, cégünk és anyagi helyzetünk gyors fejlődésnek indulna. Ez az időszak kedvez az ingatlanügyletek bonyolításának, de könnyen észreveszünk olyan anyagi forrásokat és bevételi lehetőségeket is, amelyek javíthatnak megélhetésünkön. Most valószínűleg tudatosan keressük a lehetőséget, hogy bebizonyítsuk valamely különleges képességünket. Ez a fényszög lehetőséget biztosít arra, hogy szükség szerint változtassunk rossz szokásainkon, és ha készen állunk a változások elfogadására és hajlandóak vagyunk együttműködni másokkal, izgalmas élményekben, váratlan nyereségben lehet részünk.

Ma még jutalom is ütheti a markodat- Egymondatos horoszkóp - június 22. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásügyben, anyagiakban kedvező fordulat, összeköltözhetsz a pároddal, de a családi vállalkozásban is nagyobb haszonra van kilátás, mint más napokon.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezd, amit a mai nap kínál: szakmai vagy rokoni kapcsolat segít a megélhetésben, megérzéseidet ügyesen hasznosíthatod, s eredeti módon tudsz pénzt szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha borzasztóan szereted szórni a pénzt, és hatalmába kerített az anyagi bizonytalanság, akkor miért nem hagyod, hogy rokonaid anyagi támogatást nyújtsanak?

Rák (06. 22-07. 22.) Az aktuális bolygóállások felhívják figyelmedet az üzleti kapcsolatokra, a csapatmunkára: csatlakozhatsz egy közös akcióhoz, sőt még jutalom is ütheti a markodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne lázadj munkahelyi feletteseid ellen, ne erőltesd a szabadúszást, és ha nyugodt életre vágysz, abban nincs helye a feletteseddel való titkos kapcsolatodnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap izgalmasnak ígérkezik, semmi okod rá, hogy megrettenj egy esetleges változástól, sőt, a barátaid bemutatnak neked valakit, aki bízik a képességeidben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha összeszámolod adóhátralékodat, rémülten csóválod meg a fejedet, viszont egy váratlan megbízatás honoráriumából kiegyenlítheted tartozásodat a hivatalnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldön akarsz elhelyezkedni, akkor ismerned kell a helyi szokásokat és a versenytársakat, de ne akard átnevelni kötődésképtelen párodat, úgyse sikerül!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Épp amikor új állást keresel, váratlanul az öledbe hullik egy ajánlat, jól keresel ugyan, de nem lesz egyszerű együtt dolgozni különc, öntörvényű kollégáiddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletfeledben ma felébresztheted a vágyat, hogy lefeküdjön veled, de ez minden, amit tőled akar, hacsak nem himbálóznak a családfádon főnemesek, milliomosok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakás- vagy állásügy kedvező fordulatot vehet, és ha igazán komoly a dolog egyik kollégáddal, akkor természetes, hogy szeretné végre megismerni a családodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindegy, mi a foglalkozásod, fogd munkára kreativitásodat, találékonyságodat, de a szerencsejátékban és a számítógépes spekulációban is mázlid lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője