Ma még szerelmi vallomásra is sor kerülhet - Egymondatos horoszkóp: október 12. hétfő

2020.október.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Csodálatos asztrológiai támogatással indul a hét: a Bak jegyében lévő Jupiter és a Halak-Neptunusz szextil fényszöge idén immár harmadszor kedvez az álomállás megszerzésének, ráadásul a segítőkészséget és az együttérzést is felébresztheted főnökeidben. Fogd munkára fantáziádat, kreativitásodat, jótékonykodj, de te is most kérj szívességet valakitől, ha valamely ügyedhez támogatásra van szükséged. Mivel a Szűz-Vénusz harmonikusan illeszkedik a Skorpió-Merkúrhoz, szerelmi, szakmai és üzleti téren egyaránt jó hasznát veheted megérzésednek, ravaszságodnak, jó szimatodnak és tárgyalási készségednek.

Ma még szerelmi vallomásra is sor kerülhet - Egymondatos horoszkóp: október 12. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Igényelhetsz szociális támogatást, és ha úgy érzed, hogy fogytán az aranytartalékod, jól fizető munkát csíphetsz meg, de a banki ügyeket is most érdemes intézni.

Bika (04. 21-05. 20.) Azok, akik elérik, amire vágynak, bátran fordulnak másokhoz segítségért, kifizetődő tehát szívességet kérni, de partnert is találsz kreatív elképzeléseidhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan szakmában, ahol az intuíciónak fontos szerepe van, különleges eredményt érsz el, de a szerződéskötést is mostanra időzítsd, jól képviseled az érdekeidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a kreativitás fontos számodra, imádni fogod ezt az időszakot, szerelmi vallomásra is sor kerülhet, a kommunikáció pedig gazdagítja párkapcsolatodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vállalod a pluszfeladatokat, a Jupiter és a Neptunusz ellát pénzt hozó üzleti ötletekkel, de pénz- és lakásügyben is most érdemes alkudozni, egyezkedni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megtalálhatod lelki társadat, problémáitok természetét illetően is közös nevezőre juttok, anyagi és szellemi tartalékaidat pedig könnyedén fel tudod tölteni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beköltözhetsz az álomlakásba, és ha kreatív munkába fognál, új üzletre vagy állásra vadásznál, jó híreket kaphatsz titkos szeretődtől, aki a bizalmába fogad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiéled kreativitásodat és üzleti érzékedet, akkor az olajsejkek sem élnek olyan jól, mint te - eladhatod az ötleteidet, sőt, még házassági ajánlatot is kaphatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lakást vásárolhatsz, de ha családod tagjai pumpolnak, tanulj meg nemet mondani, csak ne panaszkodj olyan dolgokra, melyeknek nagy része már a múlté.

Bak (12. 22-01. 20.) Megnyerheted a fődíjat vagy egy pert, élvezheted barátaid, kollégáid figyelmességét, de bontsd le a magad köré épített falat, és valld be, hogy kívánod a főnöködet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eddig úgy gondoltad, hogy nem tudsz magasabb fizetést kialkudni magadnak, akkor az a lehetőség, amely ma végre felbukkan, reménnyel tölt el.

Halak (02. 20-03. 20.) Főnököd, kreativitásod kulcsszerepet játszik boldogulásodban, és ha közös vállalkozásba kezdesz, a pároddal vagy egyik barátoddal, sikereket érhettek el együtt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője