Ma megérdemelsz egy kis pihenést - Egymondatos horoszkóp: November 29.

2018.november.29.

A délelőtti órákig, amíg a Hold az Oroszlán jegyében tartózkodik és barátságos fényszöget zár be a Vénusszal és az Uránusszal, élvezd a körülrajongott sztár szerepét, csillogtasd meg kreativitásodat, de a nap második felében, amikor már átlép a Szűzbe, és a Merkúr, majd a Jupiter is támadja, ne akarj tökéletes és pótolhatatlan lenni. Megérdemelsz egy kis pihenést, bánj magaddal szeretettel. Rajtad múlik, hogy mikor dolgozol. Ügyelj az étkezésedre, kerüld a nehezen emészthető fogásokat, számold fel a káoszt magad körül, menj kozmetikushoz, és hogy a hasizmaid erősítéséről se feledkezz meg, végezz néhány felülést.

Kos (03. 21-04. 20.) Igazán tehetnél egy kis erőfeszítést azért, hogy végre találkozz egy valamire való pasival, a délutáni kimerültség esetén viszont felejtsd el a kötelező feladatokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Délelőtt törekedj hozzátartozóid megnyerésére, de este valószínűleg csak akkor érzed magad jól, ha a pasid akkor is kiáll melletted, ha szerinte nincs igazad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nem tudod, mit kezdj az érzéseiddel, figyelmedet inkább azokra az apró következetlenségekre fordítod, amelyek mások számára lényegtelennek tűnnek.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében elkezdheted a karácsonyi ajándékvásárlást, délután viszont nem kell, hogy nyíltan megmondd a véleményedet, mert egyesek felkaphatják a vizet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében élvezd a népszerűség mámorító ízét, délután viszont megeshet, hogy a pénzkezeléssel kapcsolatos teendők meghaladják az erődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Találj valamit, amit igazán jól csinálsz, és akkor képes leszel megfelelni az élet kihívásainak, de ne legyenek titkaid a párod és szeretteid előtt – még icuri-picuri sem!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik barátod felbecsülhetetlen értékű támaszt nyújthat, de a nap második felében csak akkor add a fejed kegyes hazugságra, ha feltétlenül szükség van rá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy olyan lényt, mint amilyen te vagy, sok fiú kívánna a barátnőjének, de a nap második felében igyekezz pontosan betartani a megállapodásokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A nap első fele alkalmas utazásra, de nem vagy túl lelkes délutáni teendőid láttán, pedig a takarítástól a rendrakásig minden aprólékos munka időszerű lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy kolléganőd a sajátjaként adja elő az ötletedet, nem kell meghátrálnod, inkább kezdeményezz vitát az érveiről, ám ha utaznod kell, ne edd túl magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében hagyd, hogy az történjék, amit a párod szeretne: hagyd, hogy ő irányítsa a dolgokat, azt viszont ne tűrd el, hogy kifossza a közös kasszát.

Halak (02 20-03. 20.) A nap első felében egy munkahelyi flört miatt szaporábban ver a szíved, de később fogadd el, hogy vannak dolgok, amit a párod esetleg jobban tud nálad.

Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít