Ma megismerheted álmaid férfiját - Egymondatos horoszkóp: December 12.

2017.december.12.

Mivel a Mérlegben lévő hold barátságos fényszögbe kerül a Vénusszal és a Merkúrral is, ma nem lesz nehéz vonzó, udvarias, de vállalkozó szellemű férfiakat találnod. Mivel a diplomácia és a jó modor természetes adottságod, szívesen látott vendégként fogadnak bármilyen fogadáson vagy éppen egy kiállítás-megnyitón. Ha nehezen viseled az egyedüllétet, és a Nyilasban lévő planéták ösztönzésére a párod egyedül készül elutazni, legyél őszinte, bonyolult körmondatok nélkül is kifejezheted nemtetszésedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Összekaparhatsz némi pénzt egy kis különmunkából, de ha a kedvesed nem pumpál egy kis tőkét a cégedbe, nem éppen úgy működik, mint azt egyesek hiszik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne csodálkozz azon a tempón, amivel valaki udvarolni kezd neked, hozzászokott ugyanis, hogy kevéske szabadidejét a lehető legintenzívebben használja ki.

Rák (06. 22-07. 22.) Végre kifújhatnád magad, de nem vagy tőle elragadtatva, amikor eszedbe juttatják, hogy meg kellene tenned az ünnepi előkészületeket, de mi mást tehetnél?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha javasolni szeretnél valamit a párodnak, tedd meg, és ha azt akarod, hogy beléd szeressen, bátorítsd, hogy támasszon érzelmi igényeket veled szemben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megint pénzkérdésekről vitatkozol rokonaiddal, és úgy teszel, mintha valami csoda egy napon megoldaná anyagi gondjaidat – efféle csodák pedig nem léteznek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól forog a nyelved, órákig szóval tudod tartani rokonaidat, főnöködet és üzleti partnereidet, de azért a boltba is kiugorhatsz és vehetsz magadnak egy elegáns ruhát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénzügyi gondjaidat oszd meg a partnereddel, mert mostanában nagy szükséged van egy jó hírre, de mivel nem erősséged a spórolás, némi készpénzre is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még azután is maradj jóban a barátnőddel, hogy új pasid lett: még ma hívd fel, és vesd fel, hogy igazán beülhetnétek egy cukrászdába munka után – az új pasival.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd vagy egyik kollégád annyi feladatot mért rád, amennyit nem tudsz egyedül elvégezni, akkor ne magadban füstölögj, beszéld meg a helyzetet vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól érzed magad férfitársaságban, de eszed ágában sincs vállalni az együttéléssel járó sok macerát, viszont minden további nélkül szívesen utazgatsz egyedül is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha esetleg kétségeid támadnak, helyes-e elcsábítani a cégtulajdonost, egyszerűen söpörd félre az aggályaidat, hiszen akarod őt, és semmi mást nem akarsz.

Ez is érdekelhet

Variációk az anyaságra – A hét könyve: Rose Napolitano kilenc élete

Variációk az anyaságra – A hét könyve: Rose Napolitano kilenc élete

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai