Ma megkaphatod azt, amire mindig is vágytál - Egymondatos horoszkóp: október 24. szombat

2020.október.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezen a hétvégén a Szűz-Vénusz és a Bak-Szaturnusz barátságos rezgéseinek köszönhetően még a jéghegy is olvadni kezd. De ne csak a munkád és a céged létezzen számodra, meg tudja az ördög, milyen fontos üzletek, hiszen ez a fényszög megadja számodra azt az érzelmi elkötelezettséget és anyagi biztonságot, amelyre mindig is vágytál. Partnered, főnököd talán ott áll a hátad mögött, a vállán át figyeli a munkádat és veled együtt örül az eredményeidnek. Nem árt tudni, hogy ebben az időszakban a munkahely a társkeresés ideális helyszíne. Ha dolgoznod kell, biztos, hogy nem panaszkodsz a főnöködre, aki értékeli és meg is fizeti a munkádat. Ez a konstelláció nem a hirtelen érzelmi fellobbanásoké, ennél sokkal fontosabb a hűség, a megbízhatóság és a kötelességérzet.

Ma megkaphatod azt, amire mindig is vágytál - Egymondatos horoszkóp: október 24. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne aggódj, ha hivatalos vagy a főnöködhöz: képességeidet, munkádat elismeri és díjazza, de az sem kizárt, hogy boldogságot találsz egyik munkatársad oldalán.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkádban sikerek, új tanulmányokba kezdhetsz, de azt is igyekezz megtudni, mik a párod elképzelései a tökéletes társról, és viselkedj ennek megfelelően.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed mindent megtesz azért, hogy otthonossá tegye a közös lakást, ám ha nem értesz az anyagi ügyekhez, alkalmazz valakit, aki leveszi rólad ezt a terhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha már régóta találkoztok, de még soha nem beszéltetek a jövőről, ne csodálkozz, ha a párod egyszer csak szóba hozza, azt akarja, hogy örökre összetartozzatok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kivívhatod munkatársaid tiszteletét, megbízhatóságodat elismerik, ráadásul a mai csillagállás olyan lehetőséget kínál, ami módot nyújt jövedelmed gyarapítására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel egy ilyen hagyománytisztelő lány nem lenne boldog életre szóló fogadalom nélkül, egész életedre szóló döntést hozol: megállapodsz egy jómódú pasi oldalán.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A rokonokkal meggyűlhet a bajod az anyagiak miatt, megkaphatod a számlát a múlt mulasztásaiért, érzelmi sérüléseidet viszont önmagadnak kell begyógyítanod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelem megerősíti felelősségérzetedet, s ha most jössz rá, hogy egyik barátod az igazi, és vele akarsz maradni élete végéig, akkor ne halogasd a dolgokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha igényes feladatokra, magasabb jövedelemre vágyakozol, vagy fel akarsz jutni a csúcsra, tudnod kell, hogy minden a megfelelő ruhán és kapcsolatokon múlik.

Bak (12. 22-01. 20.) Nászutad, eljegyzésed, kiküldetésed igencsak jól sikerül, elképedésed is határtalan, hiszen sosem feltételeztél volna ennyi szívélyességet a mindenható főnöködről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha utálod az üzleti világot, add el a céget, ám ha akadályba ütközve elkeseredsz, kevés esélyed lesz pénzügyi terved vagy egy kölcsönügylet megvalósítására.

Halak (02. 20-03. 20.) Tökéletes az egyetértés szeretőddel, üzleti partnereddel és támogatóddal, kedvesednek pedig épp olyan nőre van szüksége, mint amilyen te vagy.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője