Ma megpróbálnak elnyomni - Egymondatos horoszkóp: Február 7.

2017.február.7.

A Rákban lévő Hold ma diszharmonikus quadrát fényszöget zár be a Kosban tartózkodó Vénusszal és Marssal: mikor haragszol vagy neheztelsz egyik rokonodra vagy partneredre azért, ahogyan ő viselkedik, akkor duzzogó begubózásoddal a szeretetedtől fosztod meg. Hajlamos lehetsz így büntetni, pedig miközben eltávolítod magadtól, a köztetek lévő bizalmat és intimitást pusztítod el. Próbáld meg leküzdeni rossz hangulatodat, ne fogyassz túl erős, fűszeres ételeket, ne menj fodrászhoz, de selejtezd ki kinyúlt cicifixedet.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma nehogy felhúzd magad apróságokon, de az első időszakban, amikor még nem látod tisztán, hogy merre fejlődhet kapcsolatod, partneredet ne hívd meg magadhoz.

Bika (04. 21-05. 20.) A viták elől akkor is elzárkózol, ha neked van igazad: próbálj meg valamivel agresszívabb, önérvényesítőbb lenni, érdemes az álláspontodat nyíltan vállalni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Baráti körben most a legnagyobb súrlódási felület a pénz, ugyanakkor megnyerheted magadnak azt a személyt, akire nagyon rá leszel utalva a közeljövőben.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel érzelmeid védőhártyája olyan vékony, hogy a környezetedtől elszenvedett legapróbb karcolásból is nehezen gyógyuló seb lesz, merj kiállni magadért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha beteg a lelked, jót tesz a sport, a fizikai munka, a lakás átrendezése, egy kiadós kirándulás – mindegy milyen formában, de dolgoztasd meg a testedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Találkozz a barátaiddal, maradj kapcsolatban az érzéseiddel, ne szexelj csak azért, mert véletlenül alkalmad van rá, és térj ki az anyagi vagy üzleti jellegű viták elől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy sorozatosan alkalmazkodsz, így akarod megőrizni a harmóniát és elkerülni a konfrontálódást, de neheztelsz a párodra, mert nem teszi ugyanezt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akinek az együttműködését vagy szeretetét óhajtod elnyerni, azt vidd el ebédelni, de eszedbe ne jusson szeretetéhségedet ételek fogyasztásával kielégíteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valamilyen kínos helyzet vagy anyagi ellentét próbatétel elé állítja érzelmi vagy üzleti kapcsolatodat, gyakorlás nélkül pedig ne menj ki görkorival az utcára!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ne nyomd el női oldaladat, ne fájjon a fejed furcsa hangulatváltozásaid miatt, hiszen te is, a szeretteid is tudják: a "roham" biztosan elmúlik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne feledd, hogy főzés közben a kóstolgatás tönkreteheti diétádat. mert akaratlanul is kalóriákat visz be vele, de kebleidnek ma kijár egy dekoltázspakolás.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha tisztában vagy azzal, hogy a mára tervezett romantikus program túl sokba fog kerülni a másiknak, ajánld föl, hogy hozzájárulsz valamilyen formában.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk