Ma megtalálhatod a lelki társadat - Egymondatos horoszkóp: február 20. Csütörtök

2020.február.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő Jupiter és a Halak-Neptunusz szextil fényszöge kedvez a jótékonysági megnyilvánulásoknak, a hosszabb utazásoknak, az álomállás megszerzésének, ráadásul a segítőkészséget is feltámaszthatod főnökeidben. Fogd munkára fantáziádat, kreativitásodat, spirituális énedet, jótékonykodj, könnyíts nehézségekkel küzdő embertársaid életén. De te is ebben az időszakban kérj szívességet valakitől, ha valamely ügyedhez támogatásra van szükséged. Szakmai és üzleti téren egyaránt jó hasznát veheted megérzésednek és jó szimatodnak. Ha a tudatalattid arra unszol, hogy vásárolj egy lottószelvényt vagy fizess be az álomutazásra, értékes dolgokra lelhetsz ott, ahol kevéssé valószínű. Lelkednek is használ a víz közelsége - ne sajnálj magadtól egy egzotikus vakációt.

Ma megtalálhatod a lelki társadat - Egymondatos horoszkóp: február 20. Csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Igényelhetsz segélyt, jótékonykodhatsz, s némi rokoni segítséggel bekerülhetsz a szakmai világ olyan köreibe, ahová önerőből sosem jutottál volna el.

Bika (04. 21-05. 20.) Azok, akik elérik, amire vágynak, bátran fordulnak másokhoz segítségért, kifizetődő tehát szívességet kérni, de távoli utazásból is hasznot húzhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Képtelen vagy megfeledkezni a munkádról, de olyan szakmában vagy üzletágban, ahol megérzéseidnek fontos szerepe van, különleges eredményeket érsz el.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a kreativitás, egy új szerelem vagy egy egzotikus vakáció fontos számodra, imádni fogod ezt az időszakot, ráadásul a párod révén is kedvező ajánlatot kapsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vállalod a pluszfeladatokat, a Jupiter és a Neptunusz ellát pénzt hozó ötletekkel - munkahelyi viszonyod révén hasznot ígérő üzleti titkokat tudhatsz meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megtalálhatod lelki társadat, problémáitok természetét illetően is közös nevezőre juttok, beleérző képességed pedig segíthet megőrizni egy problémás kapcsolatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beköltözhetsz az álomlakásba, és ha kreatív vagy otthon végezhető munkába fognál, vagy új állásra vadásznál, bíztató híreket kaphatsz ezzel kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kibontakoztatod kreativitásodat és üzleti érzékedet, akkor az olajsejkek sem élnek olyan jól, mint te, de a szerelmi tombola húzásánál is nyerő leszel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyeid rendeződnek, házat vásárolhatsz, de ha családod tagjai a legképtelenebb elvárásokkal ostromolnak, nem ártana idejében megálljt parancsolni nekik.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a szerencse istenasszonya most rád figyel, merj nagyot álmodni: megnyerheted valahol a fődíjat vagy akár egy pert, de értékeld egyik rokonod jóindulatát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiadásaidat igazítsd a pénztárcádhoz, és el kell készülnöd arra, hogy elég sok áldozatodba kerül, amíg barátaidban, támogatóidban feltámasztod a segítőkészséget.

Halak (02. 20-03. 20.) Főnököd, alkotó fantáziád kulcsszerepet játszik boldogulásodban, és ha kreatív vállalkozásba kezdesz egyik barátoddal, kiemelkedő sikereket érhettek el együtt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője