Ma merj felszólalni! - Egymondatos horoszkóp: május 18. hétfő

2020.május.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ne csodálkozz azon, ha a hét első napján, amikor a Hold a Kos jegyében jár, nem éred be a második hellyel, kezdeményezel, igazi harcos vagy, szívesen versenyzel, nem hagyod magad a pálya szélére sodorni. Ha valamit a fejedbe veszel, attól senkinek nem sikerül eltéríteni. Mivel a Hold az esti órákban barátságos fényszöget zár be az Ikrek-Merkúrral, képes leszel bárkivel tárgyalni, olyan típusokkal is, akikkel még az időjárásról sem veszélytelen beszélgetni. Az Ikrek-Merkúr a továbbtanulási terveket támogatja, legfőképpen akkor, ha a nyelvekhez vonzódsz. De lehetőleg ne erőltesd meg a szemed, ugyanis könnyen megfájdul a fejed.

Ma merj felszólalni! - Egymondatos horoszkóp: május 18. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Heveny életkedv- és bátorságjárványodtól ma senki sem szabadíthat meg, este viszont meg kellene keresned az alkalmat a levelezésre, beszélgetésre rokonaiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha pénzről kell tárgyalnod, türelmesebbnek kell lenned: partnered és rokonod is nehéz eset, akit nem tudsz rohammal meghódítani, de elbújni sem szabad előle.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel nem a szív, hanem az ész embere vagy, s ebből adódóan számító kissé, ismerkedéskor nem felejted el átgondolni, milyen előnyöd származhat egy kapcsolatból.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy kizárjanak a munkahelyeden vagy a rokonságban az információs hálóból, merj felszólalni az értekezleten, a taktikai vágásokat pedig verd vissza!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma könnyebben megszerzed a fontos partnerek támogatását, mint gondoltad volna, barátaiddal nagyszerű teamet alkottok, de az új kapcsolatok elől se térj ki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha felépítettél egy céget, hogy megfelelő életszínvonalat tudj biztosítani magadnak, ezt nem akarod megosztani egy pasival, aki még az értelmedet is megzavarná.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor egy nő és egy férfi vonzódik egymáshoz, kellemes feszültség keletkezik, de átlátsz a trükkökön, amelyeket egy nagydumás pasi céljai érdekében bevet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túlságosan eltemetkezel munkádban, de ne kötözködj, egy esti tárgyalás során viszont csak egy kedvező üzleti ajánlat és a szex tud igazán felizgatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elhitetheted magaddal, hogy főnököd (ügyfeled) érdeklődése neked szól, de tanúsíts több megértést a pároddal szemben, aki nem úgy gondolkodik, mint te.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bosszantó helyzetekben bővelkedő napod volt, amikor a párod végre besétál az ajtón, elfelejtheted, hogy a "minden-lében-kanál" kollégák miatt idegeskedtél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szörfölj az interneten, böngéssz egy könyvesboltban, olvasd el a híreket, talán hozzájuthatsz azokhoz az információkhoz, amelyekre szükséged lehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha rokonaidtól olyan tanácsokat kapsz, melyeket nem kértél, ne reagálj bosszúsan, de a háztartási kiadások kínos kérdését nyíltan beszéld meg a pároddal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője