Ma minden a pénz körül forog - Egymondatos horoszkóp: július 14.

2020.július.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rák jegyében lévő Nap szembenállásba kerül a Bak-Jupiterrel, nem kizárt, hogy a családdal vagy a munkáddal kapcsolatos túlterheltség, sérült büszkeséged, mások arroganciája és felvágása, büntetés, hatásköri túllépés, mértéktelen elvárások, bírság vagy jogi probléma miatt bosszankodsz. Nem lesz könnyű feladat a karrieredet összeegyeztetni a családi élettel, arányérzéked elhomályosulhat és tárgyilagosságodat is alááshatják a reményeid. Követelőzésed, túlzó elvárásaid miatt megromolhat kapcsolatod feletteseiddel vagy hozzátartozóiddal. Óvakodj lehetőségeid és képességeid túlértékelésétől, a pazarlástól, legyél szerényebb, s mivel könnyen fölszedhetsz néhány felesleges kilót, mellőzd a zsírt és cukrot tartalmazó ételek fogyasztását.

Ma minden a pénz körül forog - Egymondatos horoszkóp: július 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Félő, hogy a hivatásodban vagy ingatlannal kapcsolatos ügyben túl nagy fába vágod a fejszédet, s az elismerés iránti hajsza könnyen szabálysértésre késztethet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ne fogj semmilyen jogi és üzleti kérdés tisztázásába - külső segítséggel ugyan, de fordul majd a kocka, talpra fogsz állni, ha nem galoppírozod el magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Várt és váratlan kiadások borítják fel számításaidat, vagy egy jó lehetőség kerül veszélybe valamilyen jogi buktató miatt, s a pénz elronthat egy kapcsolatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Házassági, jogi és üzleti ügyben bonyodalom, és ha azt kutatod, hogy az üzleti életben hogyan vállalhatsz teljes biztonsággal kockázatot, csak magadat ámítod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Aki nem rendelkezik kellő önmérséklettel, az ma az önnön fontosságáról szőtt tévképzetek rabjává válhat, de munkahelyi viszonyod is véget érhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szövetségeseddé teheted azokat, akik segíteni akarnak neked, de a segítséget viszonoznod kell, s nem érzed igazán, hogy a párodnak jó barátja tudnál lenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a fölény, a mértéktelenség és a felfuvalkodott kebel ellenállást szül, ne akarj egy popóval több lovat megülni, és a családod miatt se veszítsd el a mértéket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Főnökeiddel, ügyfeleiddel anyagi vitára kerülhet sor, önfejűséged kiboríthat másokat, és félő, hogy feszültségedet azokon vezetheted le, akiken nem kellene.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma minden a pénz körül forog, de ha úgy költekezel, mint a nagymenők, partnered vagy jómódú szeretőd letilthatja a hitelkártyádat és az átutalásokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Jogi ügyben, párkapcsolatodban rosszul áll a szénád, de ha megismerkednél egy gazdag pasival, nem mennél hozzá pusztán a pénzéért – vagy mégis?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkában, pénzügyekben és a párválasztásban is a hazardírozásnak megvan a maga szerepe, de amikor kockáztatsz, a legjobb szövetségesed a rideg valóság.

Halak (02. 20-03. 20.) Lenyűgöz a felső tízezer világa, de ha tudomást szerzel a pasid vagy munkahelyi kedvesed nőügyeiről, nem leszel lojális vele szemben, kidobod a szoknyavadászt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője