Ma minden és mindenki gyanús neked - Egymondatos horoszkóp: november 4. Hétfő

2019.november.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor a Hold a Vízöntő jegyében halad, viselkedésed, érzelmeid és reakcióid kiszámíthatatlanok. Merész ötleteiddel, másságoddal vagy technikai érzékeddel kilógsz a sorból, de jól megérteted magad mindenkivel, hiszen tudod, hogy szükséged van mások együttműködésére. Kedvező időpont csapatmunkára, költözködésre, de ha hajlamos vagy keringési panaszokra, kerüld a sorban állást, és kíméld a vádlidat. De itt az ideje, hogy meghívd a barátnőidet egy jó kis csajbulira. Hidd el, hálásak lesznek, neked a lehetőségért, és a kötetlen, jó hangulatú összejövetelért.

Ma minden és mindenki gyanús neked - Egymondatos horoszkóp: november 4. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a barátnőddel azért találkozol, hogy megnézzetek néhány lakást, amit megengedhetsz magadnak, ne hagyd, hogy az ügynök alaposan felhajtsa az ingatlan árát.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor új megbízást kapsz, ne kövesd vakon mások utasításait, ne ugorj rögtön bele, hanem először tegyél fel egy sereg jó kérdést – ez megóv a stressztől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel felkészülten kerülsz egy új helyzetbe, igazán nem esik nehezedre elutazni vagy egy új készséget elsajátítani, amikor bevételed növeléséről van szó.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha üzleti ajánlattal keresnek meg, és azok is feltűnnek a színen, akik a te sikeredből szeretnének hasznot húzni, elvállalhatod, de kizárólag szabott árakkal dolgozz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne ereszd búnak a fejed, ha kiderül, hogy nem te vagy egy kiszámíthatatlan pasi életének nagy szerelme, hanem csupán egy a számos kalandja közül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem engedheted meg magadnak, hogy válogatós legyél: ha új, ismertetlen projekttel kell megbirkóznod, tarts ötletrohamot néhány kreatív kollégáddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehéz elképzelni, hogy ne dongnának körül a pasik, de ne feledkezz meg arról, hogy egy különleges ruhadarab mennyire kéjsóvárrá varázsolhat egy férfit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A játékszabályokat otthon is te akarod megszabni, de ha elszánod magad a költözködésre, megeshet, hogy az új lakásban fel kell újítani a villanyvezetékeket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Remekül kezeled az üzleti ügyeket, különösen, ha csapatmunkáról és kommunikációról van szó, de ne lepődj meg, ha meghívásokkal lesz tele az e-mailboxod!

Bak (12. 22-01. 20.) Eleged van a pénzéhes pasikból, de ha te keveredtél anyagi bonyodalomba, remélhetőleg nem akarod, hogy életed párja oldja meg a gondjaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma alkalmad nyíli arra, hogy hozzád hasonló, különleges emberekkel találkozz és dolgozz együtt, karrierista pasid elől viszont menekülsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha attól tartasz, hogy valaki mindenáron ki akarja kutatni a titkaidat, ma minden és mindenki gyanús neked, de ne tetézd a problémát még egy félrelépéssel is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője