Ma minden túlságosan komolyan veszel - Egymondatos horoszkóp: Október 13.

2017.október.13.

A barátságos Merkúr-Szaturnusz szextil fényszögnek köszönhetően türelmünk, pontosságunk és felelősségérzetünk révén még a fáradságosan unalmas rutinfeladatokkal is játszi könnyedséggel megbirkózhatunk. Szorgalmunk, alaposságunk és megbízhatóságunk nem marad észrevétlen feletteseink szemében, ezért még arra is sor kerülhet, hogy most kapunk meg egy felelősségteljesebb feladatot vagy megbízást. Attól viszont óvakodjunk, hogy mindent túlságosan komolyan vegyünk, de ha fontosabb tárgyalás, vizsga vagy megállapodás szerepel a programlistánkon, ezt érdemes a mai napra időzíteni.

Kos (03. 21-04. 20.) Amikor állást keresel, vagy külföldön szeretnél dolgozni, jó információkra van szükséged a jó döntéshez – ezért olyan fontos, hogy kérdéseket tegyél fel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eleged van az alulfizetett munkákból, ma új helyen kezdhetsz, de szükséged lehet egy jó könyvelőre, hogy soha többet ne legyen gondod az adóhivatallal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Indíts közös vállalkozást vagy projektet a pároddal, hiszen az élet érdekes játékai érdekessé tesznek a társad szemében, de üzletről is ma érdemes tárgyalnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Megbeszélhetsz egy időpontot a fogorvossal, de nem lesz egyszerű munkahelyi kötelezettségeidnek eleget tenni, és ha vendégeket is vársz, lesz elég teendőd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik kollégád feltűnően sokat forgolódik körülötted, de ha ennyit kell robotolnod és tárgyalnod a többletbevételért, akkor a magánéletedre nem marad időd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy lakás tetszik a párodnak, és szükségetek van igazi otthonra, valami állandóságra az életetekben, akkor ő hajlandó még ingatlant is venni, sőt letelepedni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érdemes lenne elvégezned egy szakismeretet nyújtó tanfolyamot, és ha egyik bajban lévő rokonodnak szüksége van a tudásodra, a te kezedben van a megoldás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak egy választásod marad: ha meg akarod menteni cégedet, szükséged van egy válságmenedzserre, baj esetén pedig volt szeretőd a legjobb a szakmában.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy ideális párkapcsolatban ma örömmé és biztonságérzetté lesz a csapatban való gondolkodás, de jobb beosztást és fizetésemelést is most érdemes kérned.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne teketóriázz, pályázz meg egy állást, de ehhez rossz lelkiismerettel ugyan, de jelenlegi munkahelyedet fel kell mondanod, ami nem megy bonyodalmak nélkül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tető alá hozhatsz egy szerződést, kitartó vagy és meggyőző, van egy csomó üzleti kapcsolatod is, de ők nem olyan barátok, akiknek időnként kiöntheted a szívedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Akár új állásra, akár új ügyfelekre van szükséged, legyél elérhető; életed párja vagy egyik rokonod értékes forrása lehet néhány új megbízás felkutatásának.

Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.