Ma mindent túlreagálsz - Egymondatos horoszkóp: November 13. kedd

2018.november.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel délután a Bak jegyében lévő Holdat a Kosban lévő Uránusz támadja, rendelkezel ugyan a siker minden kellékével, mégis eluralkodik rajtad a stressz. Ha váratlanul felborul előre megtervezett programod, ingerült lehetsz, túlreagálhatsz dolgokat és nehezen fogadod el a legapróbb változásokat is. A Bak-Hold a legjobb időpont a bőr- és körömápolásra, de a szőrtelenítés is hatásos marad. A nap második felében, amikor a Hold már a Vízöntő jegyében jár, és a Nyilas-Jupiterrel barátkozik, készülj fel váratlan és kedvező eseményekre, és nyugodtan térj el a megszokottól.

Stressz
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Abbahagyhatnád végre a lázadást, mielőtt kirúgnak a munkahelyedről, de a nap második felében vevő vagy különc barátnőd vagy külföldi rokonod frivol humorára.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni vallásról, politikáról, hiszen erkölcsi kérdésekben partnered nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítja ki álláspontját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki anyagi nyomás alatt tart, de abban reménykedsz, hogy egy üzleti utazással vagy tanulmányúttal új élet kezdődik számodra, és az igazival is összefutsz.

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

Rák (06. 22-07. 22.) Talán hamarabb véget vetnél zaklatott életmódodnak, ha olyan pasi mellett élnél, akiben megbízol, pénz- és állásügyben viszont este csábító ajánlatot kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rajongsz a természetért és az állatkert a gyöngéd, ha teheted, menj el, és ha elrepülsz külföldön élő pasidhoz, magad mögött tudhatsz egy unalmas napot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy olyan társ, akinek ennyire kiszámíthatatlan és bizonytalan a bevétele, túlságosan nagy rizikófaktor, de ha nem tudod megtartani az állásodat, merj váltani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehogy eszedbe jusson újból hazamenekülni, ha összekaptál a pároddal, de az esti órákban a pasid kedvéért már akár egy vad partit is kész vagy elviselni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor be akarod indítani a járgányodat, a motor még csak meg sem mukkan, ráadásul sehol egy szerelő, aki segíthetne: úgy tűnik, ez a nap nem a sikerek napja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legfőbb vágyad az, hogy megspórolj egy kis pénzt, amivel kedvedre utazgathatsz: talán sikerül összeszedned annyit, hogy rövidebb ideig eléldegélhess külföldön.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy a párod vagy hozzátartozóid kiapadhatatlan pénzforrásnak tartsanak, de próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat, menj emberek közé!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne üsd az orrodat olyasmibe, amihez semmi közöd, de ügyesen bánsz kellemetlen tárgyalópartnereddel, és engedélyezhetsz magadnak egy görbe estét.

Halak (02. 20-03. 20.) Hozz össze egy sikeres csapatot, de ha olyan emberekkel van dolgod, akiktől a jövedelmed függ, akkor össze kell hangolnod terveidet és céljaidat az övéikkel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője