Ma mozgalmas napod lesz, de nem árt az óvatosság - Egymondatos horoszkóp - május 22. péntek

2020.május.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Újhold az Ikrekben, mozgalmas napot jelez. A hátráló Vénusz együttállásba kerül a Merkúrral, a Nap pedig harmonikus trigon fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal. Ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, gyarapítsd ismereteidet, informálódj, kommunikálj és tanulj meg csapatban dolgozni! Mivel könnyen megy a kommunikáció, néhány őszinte bókkal vagy apró figyelmességgel könnyen elnyerheted mások rokonszenvét, csak a túlzás hazugságaitól óvakodj. A szerelemben és a kapcsolatokban nem árt az óvatosság: ha felbukkan egy csábító vagy valaki a múltból, Bár a kísértés elég nagy, nem biztos, hogy érdemes mindent felborítani.

Kos (03. 21-04. 20.) Csapatod, főnököd értékeli erőfeszítéseidet, érdekes beszélgetésekre is sor kerül, de ha egy flörtöcske nem megy ki a fejedből, lesd az alkalmat, hogy összefuss vele.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy az üzleti életben sikeres legyél, jól kell bánnod a szavakkal; hivatásbeli pozíciódat megerősítheted, de jobb, ha kihagyod az online vásárlásokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyi sikeredet az határozza meg, mire összpontosítod figyelmedet, s bár mostanában sokan érdeklődnek irántad, nem igazán vágysz tartós kapcsolatra.

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagi terhek problémát jelentenek párkapcsolatodban, de ne zárkózz be, nyisd meg ajtódat barátaid előtt, a bajban ismered meg, hogy ki az, aki nem hagy cserben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barát, tanácsadó személyében karnyújtásnyira vannak tőled azok az emberek, akik támaszaid lehetnek céljaid megvalósításában, de valaki fejőstehénnek nézhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, állásvadászatban sikeres lehetsz, de ne legyél könnyelmű, rögzíttesd írásban a feltételeket, s ne is bosszankodj, ha mások helyett kell dolgoznod.

Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet nem idegesíted fel, mert félelmetesek, amikor haragasznak

Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet nem idegesíted fel, mert félelmetesek, amikor haragasznak

Mérleg (09. 24-10. 23.) Óvakodj a pénzügyi és szerelmi kalandoktól, de érdemes lenne részt venned egy nyelvtanfolyamon, és ha elkap az utazási láz, barátaid szívesen vendégül látnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hitvesed megfelelő anyagi hátteret teremthet számodra, ám a magas rezsiköltségek miatt keresetetek nagy részét kölcsönök visszafizetésére kell fordítanotok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vedd igénybe rokoni kapcsolataidat, ha új munkára vagy bevételi forrásra van szükséged, ám ha vonzódsz valakihez, nem árt, ha kipuhatolod a szándékait.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz és egy jól fizető munka egyáltalán nem mellékes számodra – a biztonságot adja, munkahelyi flörtöd miatt pedig színesebbek lesznek a hétköznapjaid.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jövendőbeliddel bárhol összefuthatsz, de ne ígéretekkel, hanem tettekkel bizonyítsd, hogy számíthat rád, kreatív ötleteidet viszont készpénzre válthatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lakásvételt tervezel, senki sem fog pénzzel megdobni, a házasság előtti együttélésbe viszont csak akkor egyezz bele, ha az mindkettőtök számára előnyös.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője