Ma nagy nehézségek tornyosulnak eléd - Egymondatos horoszkóp - április 24. szerda

2019.április.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Bak jegyében halad, délelőtt a Kosban lévő Vénusszal, este pedig a Merkúrral hadakozik. Hajlamos lehetsz úgy érezni, hogy minden teher a te válladat nyomja, és szinte a bőrödön érzed a feszült ellenségességet. Ötletedet lehurroghatják, a legszebb tervek is meghiúsulhatnak, és eltarthat egy darabig, mire rájössz, hogy szükséged van valamire - ez különösen az érzelmi szükségletek és a kommunikáció terén igaz. Ha valaki felemeli a hangját, és kellemetlen dolgokat vág a fejedhez, igyekezz rávenni, hogy csak akkor fejezze ki az érzéseit és a véleményét, ha már kissé lehiggadt.

Bika (04. 21-05. 20.) A problémák előli kitérés és a múltba való visszavonulás nem válasz az érzelmi és anyagi gondjaidra: merj olyan témával előállni, ami esetleg kellemetlen lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Törődj a barátaiddal, de ha nem tudsz szabadulni attól a rossz érzéstől, hogy valakiben sem magánemberként, sem üzletfélként nem lehet megbízni, igazad van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, hogy a párod, a kollégák és a rokonok kihasználnak, uralkodni akarnak feletted, duzzogás helyett nem lenne jobb, ha megbeszélnéd a sérelmeidet?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Előfordulhat, hogy éppen akkor betegszel meg, amikor munkaügyben kellene külföldre utaznod - emiatt hirtelen le kell fújnod a jöveteledet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor a pároddal vagy a vállalkozásoddal összefüggő igényeidet kemény munkával próbálod kielégíteni, nem ismered fel, hogy mi a baj a kapcsolataiddal.

Ez a titkos erogén zónád: a csillagjegyed elárulja

Ez a titkos erogén zónád: a csillagjegyed elárulja

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasidnak a munkával vagy az üzlettel kell foglalkoznia, neked meg a konyhában van dolgod, ha sokat szájalsz, még a pénzt is megtagadja tőled ez a kényúr.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fogadd meg a rokonoktól kapott jó tanácsokat, de ha egy munkára nem kapsz sem előleget, sem más támogatást, ma nem érdemes feleslegesen fáradoznod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy abban a helyzetben, hogy kézben tartsd az anyagi helyzetedet érintő eseményeket, de kreativitásod jó megoldást hozhat erre a problémára.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem fogadnak el hozzátartozóid, hajlamos leszel keserűséggel reagálni, goromba mondatokat fogalmazni, mert úgy érzed, hogy vesztésre állsz a vitában.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A kommunikáció tökéletesítése lehetővé teszi számodra, hogy az addiginál több szeretetet és megértést tudj adni a párodnak és közeli hozzátartozóidnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azon töröd a fejedet, hogy a pasidnak mennyi a pénze, vagy csak a vagyona kelti fel az érdeklődésedet, biztos, hogy nem romantikázod túl a kapcsolatodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője