Ma nagyon feszült lehet a hangulatod - Egymondatos horoszkóp - szeptember 19. szerda

2018.szeptember.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő-Marsot támadó Bika-Uránusz olyan időszakot jelez, amikor meglehetősen feszült hangulatba kerülhetsz, anyagi biztonságod megrendülhet, járgányod vagy a számítógéped lerobbanhat, ráadásul pártfogóid támogatására sem számíthatsz. Viszont hozzá kell szoknod a változásokhoz lehetőleg úgy, hogy kivédd a sokkoló hatást. Mivel a váratlanul bekövetkező változásokat és eseményeket nagyon nehéz feldolgozni, a kellemetlen helyzetek kiváltotta feszültség állandósult stresszt, magas vérnyomást vagy keringési zavart okozhat. Lazíts! Ez az igencsak rosszindulatú bolygóállás ebben az időszakban természeti katasztrófák, műszaki hibák és súlyos közlekedési balesetek előidézője lehet.

Kos (03. 2l-04. 20.) Baráttal ne üzletelj, és ha valamilyen újítási ötlettel állsz elő, számíthatsz rá, hogy ügyfeled, megbízód heves vita közben azonnal lesöpri javaslatodat az asztalról.

Bika (04. 21-05. 20.) A főnököd rendszeres munkahelyi zaklatása elegendő ok az azonnali felmondásra, de ne feledkezz meg arról, hogy manapság lehetetlen biztos állást találni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel mostanában ki vagy téve balesetveszélynek, repülőutadat ajánlatos lemondani, s igyekezz ellenőrzésed alatt tartani a változások méretét és ütemét!

Rák (06. 22-07. 22.) Ne köss komolyabb üzletet, ne vállalj anyagi kockázatot, és ha a pasid állandóan váltogatja a barátnőit, akkor ne akard elhitetni a barátnőddel, hogy ez hidegen hagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem azért vagy az irodában, hogy kikezdj a főnökkel, aki nem vágyik tartós kapcsolatra, a munkahelyi változások miatt viszont felszökhet a vérnyomásod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha el akarod kerülni a stressz okozta betegségeket, lazíts: próbálj elutazni, de lehetőleg ne az ócska tragacsoddal, és intézd, úgy, hogy ne érhessenek el.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megbízhatatlan pasid számára nem vagy több élvezeti forrásnál, ráadásul még a bankszámládat is lenyúlja, az életed nem áll másból, mint pénzügyi vitákból.

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kideríted, mi az, ami otthonod és párkapcsolatod biztonságát fenyegeti, már nem lesz olyan nehéz a megfelelő lépéseket megtenned a veszély elhárítására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem tartod be a sebességkorlátozást, nagy csapást jelenthetsz az utcai forgalomra, és ha még a kollégáidat is provokálod, az elegendő ok a felmondásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nyugodtan akarsz aludni, ki kell iktatnod életedből az anyagi bizonytalanságot, ráadásul egy olyan pasinak sincs helye az életedben, aki szórja a pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma fellázadsz a korlátozások ellen, önállósodni akarsz, mégse tegyél semmi olyat, ami a családi kapcsolataidat megronthatná, inkább rendezd a konfliktusaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Járgányod lerobbanhat, és ha elfelejtetted időben befizetni valamelyik számládat, most azon idegeskedsz, hogy kikapcsolják a létfontosságú szolgáltatást.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője