Ma nagyon fontos, hogy megfelelően kezeld a frusztrációdat - Egymondatos horoszkóp: szeptember 19. szombat

2020.szeptember.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szombaton a Mérleg-Holdat támadó Plútó, Szaturnusz és Mars lehet az oka annak, hogy a béke kedvéért, nem mered kifejezésre juttatni haragodat és frusztrációdat, inkább elkerülöd a direkt konfrontációt. Talán elérkezel arra a pontra, ahol már nincs sok vissza a kapcsolatodból. Ám ha nem tanulod meg, hogyan lehet megfelelően levezetni és kezelni haragodat és frusztrációdat, akkor ez a fegyver visszafelé sül el. De igenis jogod van felháborodni, ha igazságtalansággal, erőszakkal szembesülsz vagy valakinek a manipulációjára derül fény. Ne feledd: ma nagyobb a felfázás veszélye, előzd meg a bajt, öltözz melegen és igyál elegendő folyadékot! Az esti órákban, amikor a Hold már átlép a Skorpióba, ne nyomozgass a párod után, inkább a szex legyen a kedvenc kikapcsolódási forrás!

Ma nagyon fontos, hogy megfelelően kezeld a frusztrációdat - Egymondatos horoszkóp: szeptember 19. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párodat, vagy a családot akarod irányítani, saját magadat is tudnod kell kormányozni, de kettőn áll a vásár: két ember kell ahhoz, hogy konfliktus alakuljon ki.

Bika (04. 21-05. 20.) Sok dolgod akad: felismerni és feloldani nehezteléseidet anélkül, hogy működési zavarokat vagy bántást provokálnál ki partneredből, rokonaidból, kollégáidból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy apró flört még nem borítja fel a nyugalmat párkapcsolatodban, a kellemes bizsergés mindennel felér, viszont a mai csillagállás ostoba pénzügyi kockázat jelez.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor megsértődsz a párodra és rokonaidra, a veszély, ami fenyeget, az az, hogy ha hatalmi csatározásba kezdetek, akkor sohasem oldódik meg a vitás kérdés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha menekülni akarsz a munkád vagy kellemetlen érzéseid elől, és rendbe akarod tenni a gondolataidat, akkor ne mondd meg senkinek, hogy hol vagy elérhető.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem keresel rosszul, de a pénzed mégsem elég, ám ha két marokkal szórod a pénzt, legalább az jusson eszedbe, vajon mit eszik majd másnap a párod és a gyerek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel ki lehetsz téve zaklatásnak, és csak az nem jut be a lakásodba, aki nem akar, zárd be a bejárati ajtót, de ne nyomd el sérelmeidet, hogy a párod kedvében járj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a pasik csak kollégáik szakmai balfogásait beszélik meg, a nők pedig pletykálnak egymásról, kérj szabadnapot, de ne szállj be egyik rokonod kocsijába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha üzleti találkozókon veszel részt, ne fogadj el előnytelen feltételeket, ne kötelezd el magad semmire sem, inkább menj el egy kiállítás megnyitójára.

Bak (12. 22-01. 20.) Számodra mindennél fontosabb a teljesítmény, ám ha nagyon leköt a munkád, és emiatt képtelen leszel megfelelni a párodnak, csőstül jelentkeznek a problémák.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pillanatnyilag nem engedheted meg magadnak, hogy elutazz, vagy ítéletet mondj másokról, vagy felhúzd az orrod néhány sértő, kellemetlen megjegyzés miatt.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár sokat tanulhatnál egyik barátodtól, ő az utolsó, akit elfogadnál mentorodnak, de ha eladósodtál, ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője