Ma ne akarj mindenkinek a kedvében járni - Egymondatos horoszkóp: június 29. hétfő

2020.június.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét eleső napján a Mérleg jegyében lévő Hold ösztönzésére a szokásosnál több időt fordítasz szépségápolásra, ám a kapcsolatteremtésnek, a pasivadászatnak és a művészi élmények befogadásának kedvez a mai nap. Mivel a nap közepén a Hold sem a Jupiterrel, sem a Plútóval sincs ideális kapcsolatban, könnyen elbizonytalanodhatsz, ha társ nélkül kell élned. Képtelen vagy meglenni csodálók és közönség nélkül, de kedvesed és családod jelenléte biztonságérzetet adhat számodra. Ne akarj mindenkinek a kedvében járni, mondj nemet a zsarolásra, a mértéktelen elvárásokra, és merd mérlegelni annak esetleges következményeit, ha netán kénytelen vagy szembeszegülni valakivel. De azt se várd el, hogy mások döntsenek helyetted fontos kérdésekben!

Ma ne akarj mindenkinek a kedvében járni - Egymondatos horoszkóp: június 29. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem érhetsz el sikert addig, amíg meg nem érted, miben különböznek párod szükségletei a tiédtől, de ne hagyd, hogy a munkahelyeden rád erőszakoljanak valamit.

Bika (04. 21-05. 20.) Cserélj sminktippeket a kolléganőiddel, de ha nem követeled meg a párodtól a kapcsolattartást, akkor önmagától igyekszik majd egyre többet adni magából.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendelkezel művészi adottságokkal, használd fel ezt is a flörttechnikádban, de ne tűrd el az anyagi függőséget, mert meg szeretnéd tartani a párodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Gyermekkorodban, családi környezetedben megtanultad, hogyan kell gondoskodóvá válnod, hiszen a család rendszerén belül csak így érzed biztonságban magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bizonyos mértékig szükséged van mások jó véleményére ahhoz, hogy elérj valamit az életben: kapcsolataid révén ma kívánságaid is gyorsan teljesülnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha gazdag ismerőseid milliókat kerestek néhány hónap alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de ne azért vásárolj luxuscikkeket, hogy másoknak dicsekedj velük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van azokkal, akik mind arra várnak, hogy levedd őket a lábukról, de ne hagyd, hogy rokonaid plusz terheket rójanak rád, és te magad se vállalj többet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ráveszed magad, hogy találkozz néhány rokonoddal, nem sok örömödet leled majd benne, mert szinte csak olyasmiről beszélgetnek, ami téged nem érdekel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy fontos mentori kapcsolat sokféle módon indulhat – egy kellemes társasági programmal, vagy üzleti vacsorával, de a te feladatod lesz a kapcsolat fejlesztése.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, akkor vigyázz, hogy a kívülállók számára semmi se árulja el, hogy viszonyotok van egymással: a magánéletetek nem tartozik senkire.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyetemre vagy főiskolára jársz, ebben a közegben mindig akad egy-két olyan ember, aki programokat szervez: ma is van hová menned, ha kedvet érzel rá.

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz, nehogy felfázz, de ha kiválasztasz egy kedvezményekre jogosító törzsvásárlói kártyát, minden vásárláskor használhatod pontgyűjtésre vagy fizetésre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője