Ma ne avatkozz bele mások dolgába - Egymondatos horoszkóp: május 31. vasárnap

2020.május.31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem árt tudni, hogy ma választják a pünkösdi királyt és királynét. Mivel a Hold a nap első felében a Szűzben, délutántól pedig a Mérleg jegyében halad, a Pünkösd jó nap a gonosz elleni védekezésre, szépség- és egészségvarázslásra. A délelőtt a takarításnak, mindenféle házimunkának és a kevésbé látványos feladatok elvégzésének kedvez, de az esti órákban, amikor a Mérleg-Holdat a Szaturnusz támogatja, egy laza flört komoly kapcsolattá érlelődhet. A Rák jegyében lévő Merkúr és a Hold barátságtalan fényszöge miatt viszont könnyen átveszed környezeted hangulatát, ezért igyekezz inkább a vidám emberek társaságát keresni. Ne avatkozz bele mások dolgába, kivéve, ha igazságszolgáltatásra van szükség.

Ma ne avatkozz bele mások dolgába - Egymondatos horoszkóp: május 31. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma igyekszel elkerülni a monoton munkát, elhanyagolni otthoni teendőidet, de este nem esik nehezedre kapcsolatot teremteni valakivel, s közös jövőt tervezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemre van szükséged, nem futó kalandra, de este olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a párod vagy a barátok kedvéért bevállalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma senki se tud kihasználni, hacsak nem hagyod magad, de könnyen találhatsz valakit, akivel egy hullámhosszra kerülsz, és akinek nem a pénz körül forog a világ.

Rák (06. 22-07. 22.) Furcsa párost alkottok kollégáddal - az évfolyamtársaitok is szórakoztatónak találják kapcsolatotokat, de a családban van valaki, akivel nem értesz egyet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy okos döntéssel javíthatsz anyagi helyzeteden, de attól, hogy a párod nem akarja elkötelezni magát, még elérheted, hogy megkapd, amire szükséged van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Semmilyen költséget nem sajnálsz, hogy a párodnak és vendégeidnek a legjobb falatokat kínáld, csak azokkal vigyázz, akik a szokottnál mézesmázosabbak veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen felbosszanthatnak az aprólékos, időigényes feladatok, szingli Mérlegként viszont búcsút inthetsz szabadságodnak, de gondolkodj, mielőtt beszélsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél együtt a barátaiddal, de ne legyél se mentőangyal, se csapodár, a bő folyadékfogyasztás pedig segíthet megelőzni a húgyúti fertőzések kialakulását.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha aktuális egy munkával vagy üzlettel kapcsolatos döntésed, akkor hálás lehetsz a sorsnak, és több hely közül is választhatsz, ahol kellemesen töltheted az estét.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod hozzásegít becsvágyó céljaid eléréséhez, este viszont egy kicsit sokat fecsegsz - meggyőző, amit mondasz, de nincs szükség felesleges kitárulkozásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében elfoglal céged megmentése és felvirágoztatása, de mivel este nem akarsz kimaradni semmiből, egyik helyről éppen csak hogy odaérsz a másikra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mindenben a párod dönt, ő mondja meg, kit hívjatok meg, de szingliként ne vállalj föl olyan fickót, akinek az életében fontosabb a pénz, mint a szerelem.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője