Ma ne fedj fel túl sokat az érzéseidből - Egymondatos horoszkóp: október 18.

2020.október.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Neptunusz szembenállása miatt szerelmi és anyagi ügyeidben könnyen válhatsz önámítás, hamis illúziók vagy csalás áldozatává. Hajlamosak lehetsz magadra vállalni a mártírszerepet vagy problémás kapcsolatot ápolni olyan személlyel, aki foglalt, aki képtelen az őszinteségre, aki anyagi támogatásra szorul vagy szenvedélybeteg. Önzetlenséged olyan viszonyba sodorhat, amely inkább szenvedést, áldozatot és csalódást, mint beteljesülést hozhat számodra. Óvakodj az illegális ügyletektől, az alkoholfogyasztástól, a félrelépéstől, de fontos, hogy saját érdekeid védelmével törődj, hiszen ha egy kapcsolatot titokban kell tartanod, ez súlyos csapást mérhet önbecsülésedre.

Ma ne fedj fel túl sokat az érzéseidből - Egymondatos horoszkóp: október 18.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mind a szerelemben, mind a pénzügyek terén illúziókban élsz, ráadásul a munkahelyeden is kihasználnak, a párkapcsolatodban pedig áldozatnak érzed magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha éppen egy titkos viszonyba keveredtél, ne hidd, hogy bódult viselkedésedből partnered nem tudja nyomon követni zűrzavaros szerelmi életed alakulását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma az otthonod és a pasid, akivel együtt élsz, nyújt számodra biztonságos menedéket, de szakmai irigység, fúrás miatt veszélybe kerülhet az állásod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha külföldre indulsz, kaotikus helyzetekbe bonyolódhatsz, csalódás vagy veszteség érhet – ma kerüld a hamis barátokat is, ne hagyd magadat lépre csalni!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Óvakodj egy olyan pasitól, aki csak a pénzedre hajt, de a céged könyvelését sem ártana átnézni, talán nem is sejted, mekkora zűrzavarral kell megbirkóznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelemben, pénzügyekben valaki csúnyán rászedhet, és ha vágyaid tárgya foglalt vagy nős, fölösleges azért imádkoznod, hogy egyszer majd szabad legyen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel egyik kollégád lejárathat a munkahelyeden, mondj nemet egy megvesztegetési kísérletre, titkos viszonyod pedig legyen hétpecsétes titok az irodában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel szerelmi életedben a valóság-elhárítás erőteljesen működik, félő, hogy olyasvalakire vágysz, akit nem kaphatsz meg, vagy aki kínos helyzetekbe hozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha attól félsz, hogy ha kolléganőid vagy rokonaid fölébe kerekedsz, akkor nem fognak szeretni, talán olyan kapcsolatokat is fenntartasz, melyeket nem is akarsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne fedj fel túl sokat az érzéseidből, kerülj minden kétes ügyletet, ne hagyd, hogy átverjenek, és ha egy kapcsolattól vagy ajánlattól sokat vársz, csalódni fogsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha képtelen vagy törleszteni a lakásodra felvett hitelt, érdeklődj a bankban, nem lehetne-e valahogy mérsékelni a nyomasztó terhet, de ne hagyd magad átverni.

Halak (02. 20-03. 20.) Hiszékenységed veszteséget okoz, de az sem kizárt, hogy a partnered, aki inkább béka, mint királyfi, vezet az orrodnál fogva vagy beletenyerel az üzletedbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője