Ma ne hagyd, hogy manipuláljanak - Egymondatos horoszkóp: augusztus 1. szombat

2020.augusztus.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében lévő Merkúr és a Bak-Plútó szembenállása arra hívja fel figyelmedet, hogy a pénz, a tudás és az információ olyan hatalom, amivel élni, de nem visszaélni kell. Lehet, hogy üzleted indításához vagy az álomjárgány megvételéhez kölcsönt kell felvenned, de akkor vállalnod kell a tartozás felelősségét. Maradj ki a manipulációs játszmákból, és ne hagyd, hogy bárki is érzelmi zsarolással, nyomásgyakorlással vagy bűntudatkeltéssel kényszerítsen rá olyasmire, ami ellenkezik az érdekeiddel. Vigyázz, nehogy áldozatul ess mások zsarolási kísérleteinek, de érdemes kutató vagy elemző tevékenységbe kezdeni vagy rejtélyes ügyek felderítésén munkálkodni. Kapcsolataidban áss le a problémák gyökeréig, de eszedbe se jusson cinkelt lapokkal játszani!

Ma ne hagyd, hogy manipuláljanak - Egymondatos horoszkóp: augusztus 1. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden vagy a rokonságban intrikára számíthatsz, egy tárgyaláson némi manipulációra lesz szükség, hogy a saját álláspontodra térítsd a másikat.

Bika (04. 21-05. 20.) A régóta tervezett közös utazás egy kellemetlen szóváltás miatt csúszhat egy kicsit, de az sem kizárt, hogy hitvesed nem tartja magát a korábban megbeszéltekhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki azt ígéri, hogy ha rá hallgatsz, könnyen meggazdagodhatsz, ígéretét ne vedd készpénznek, de az új ajánlatokat is érdemes némi gyanakvással fogadni.

Rák (06. 22-07. 22.) Okosabb vagy ugyan a társadnál, de jobb, ha ezt nem mutatod, ha viszont egy kínos vita kialakulásának veszélye fenyeget, inkább halaszd el a megbeszélést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden sor kerülhet elbocsátásra anyagi okok miatt, de egy olyan baráti vagy üzleti kapcsolatra is titkok vethetnek árnyékot, amely sok próbát kiállt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hazugság, titok, manipuláció a kapcsolataidban, ám ha lemondasz az irányításról, akkor talán helyreáll a kellő egyensúly a munka és a magánéleted között.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valaki a hivatalban vagy a családban olyan kérdésekkel bombáz, amilyeneket csak egy állást kereső politikusnak tehetnek fel, ne válaszolj, ne kapd be a csalit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak őszinteséggel tisztázhatod magad egy igencsak kényes ügyben, és azt az üzleti titkot, amit rád bíznak, minden körülmények között tartsd meg magadnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak törvényes üzletekkel foglalkozz, kölcsönt, kezességet se vállalj, ne hagyd, hogy manipuláljanak - egy üzlet befuccsolhat, vagy valaki visszaél a bizalmaddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes lenne elsajátítanod az álcázás tudományát, ami hasznos lehet egy értekezleten, ahol talán téged választanak ki bűnbaknak, akinek hirtelen támadnak neki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ügyelned kell minden szavadra, mert valaki feljelenthet, besározhat, ám ha állásváltoztatásra készülsz, véleményed kinyilvánítása előtt kérj gondolkodási időt.

Halak (02. 20-03. 20.) A baráti, házastársi kritikát ne szívd mellre, de szeretteiddel legyél őszinte, s talán már magadtól is rájöttél, hogy a legtöbben nem szeretik, ha ellenőrzik őket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője