Ma ne hagyd, hogy mások manipuláljanak - Egymondatos horoszkóp: január 17. péntek

2020.január.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold estig a Mérleg jegyében halad, a harmónia és a béke nélkülözhetetlenül fontos kapcsolataidban, de kerülöd a döntéseket. Könnyen felfázhatsz, ezért öltözz melegebben, hogy kivédd a hólyag- és vesegyulladást. Az esti órákban, amikor a Hold már belép a Skorpióba és a Vízöntő-Merkúrral és az Uránusszal is összeakasztja a bajuszt, hiába pattannak ki eredeti ötletek a fejedből, képtelen vagy meglelni, hogy anyagi téren vagy a párkapcsolatodban hol is tévesztettél utat. Úgy érezheted, hogy a társad vagy rokonaid kizárnak valamiből, esetleg a hétvégét nem veled akarják tölteni. Legyen önálló véleményed, de ne hagyd, hogy mások manipuláljanak és helyetted döntsenek!

Ma ne hagyd, hogy mások manipuláljanak - Egymondatos horoszkóp: január 17. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kapcsolataidban, pénzügyekben nem vagy olyan független, mint amennyire szeretnél lenni, de barát vagy rokon pénzügyi tippje este nem méltó figyelmedre.

Bika (04. 21-05. 20.) Magánéletedben, munkádban zűrzavar keletkezik, ha napi beosztásod rendje felborul, partnereddel pedig rugalmatlanságod miatt adódhatnak összetűzéseid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz elsajátítani azokat a technikákat, melyekkel semlegesíteni tudod az olyan negatív érzések hatását, mint amilyen a türelmetlenség és az ingerültség!

Rák (06. 22-07. 22.) Ne szeress bele egy számító, manipulatív, pénzsóvár alakba, aki semmit sem ért meg, ami nem a számokkal kapcsolatos, de a szerelem és a szex két különböző dolog.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pároddal nem folytattok párbeszédet egymással, a gondok megszaporodnak, csalódást eredményeznek, és a jól működő kapcsolat megromlását.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vitád támad egyik kollégáddal vagy rokonoddal, keress valami eredeti megoldást a kérdésre, ahelyett hogy neheztelnél és vitatkoznál, mert megbántottak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szétszórhatod szexis fehérneműidet a pasid ágyában, kedvesed viszont arra kíváncsi, képes vagy-e érdeklődést mutatni valami más iránt is, mint az üzlet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld az értelmetlen vitákat, a családban csökkentsd a pazarlást, ám ha jó partit akarsz csinálni, válassz egy olyan pasit, aki tud neked is nyújtani valamit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valaki meg akar rövidíteni, elárulhatja a bizalmadat, egy tárgyalás megfeneklik, de ha a kedvesed csak üzleti ügyekről akar beszélni veled, hamar összekaptok.

Bak (12. 22-01. 20.) Mindent megteszel azért, hogy barátnődet vagy a párodat kihúzd a pénzügyi csapdából, de a párkapcsolatról vallott nézeteiddel este nem aratsz sikert.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a hivatásod vagy vállalkozásod az oka, hogy közel s távol egy pasi sincs, aki levehetne a lábadról, próbálkoznod kell: keresd például a neten az igazit!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha gyakran vannak nehézségeid abban, hogy partnereddel nyíltan beszélj, ne félj határozottan kimondani, bármi legyen is az, ami zavar vagy nyugtalanít.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője