Ma ne hozz életre szóló döntéseket - Egymondatos horoszkóp - április 19. péntek

2019.április.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel nagypénteken a telihold a házasságkötés és a párkapcsolat jegyébe, a Mérleg jegyébe esik, a pasid talán fel sem fogja, mennyire fontos számodra, hogy kitűzzétek az esküvő időpontját. Ám ha erre még nincs felkészülve, elkezdesz kételkedni benne, hogy valóban a Nagy Ő-e a társad. A közmondás szerint az ellentétek vonzzák egymást, de a partnerek különbözőségei nagyon megviselhetik a kapcsolatot. Ma lehetőleg ne akarj egyezkedni, döntéseket hozni, mert könnyen alulmaradhatsz, inkább szervezz társas vagy kulturális programokat. Délután, amikor a Hold már a Skorpióban jár és szembenállásba kerül az Uránusszal, féltékenységed miatt veszélybe kerülhet a kapcsolatod.

Ma ne hozz életre szóló döntéseket - Egymondatos horoszkóp - április 19. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Rokonaid biztosra veszik, hogy hamarosan férjhez mész és családot alapítasz, de a családtól és másoktól való anyagi függőség kifejezetten nem kívánatos dolog.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ügyelj arra, hogy elegendő folyadékot fogyassz, és óvakodj attól, hogy teljesen elszigetelődj a családodtól, de válaszd külön a magánéletedet a munkától.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Készülj fel egy új szerelem betoppanására, amit családod nem fog támogatni, vagy próbáld meg rendbe hozni gondoktól nem mentes családi kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma mindenkivel jó viszonyban szeretnél lenni, még akkor is, ha ez karriered vagy anyagi helyzeted rovására megy, de ez csak a legritkább esetben sikerül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partneredről feltételezd a legjobbat, amíg ennek az ellenkezőjére fény nem derül, de legyél résen, mert a párod munkamániája nem szolgálja az érdekeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jól keresel, vagy sok pénzed van, ne csodálkozz, hogy minden pasi a nyakadba akarja vetni magát, de ne hagyd, hogy valaki, aki a pénzre hajt, rád tukmálja magát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban csak azok a párok boldogulnak jól, ahol a férfi és a nő között nincs nagy társadalmi és anyagi különbség a szakmai hátterüket tekintve.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma próbáld megtalálni az egyensúlyt érzelmeid és munkád között, de ne éreztesd a pároddal, hogy okosabb vagy nála, vagy alkalmatlan a cég vezetésére.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid vagy rokonaid pontosan meg tudják ítélni, milyen eséllyel indul a kapcsolatod, de ne ma ne reménykedj abban, hogy helyeselni fogják választásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Amennyiben a cég a nagy szerelmed, de érzelmeid kimutatása nem tartozik az erősségeid közé, partnered és családod elvárásainak nem lesz könnyű megfelelned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Őrizd meg a büszkeségedet, amikor felbukkan az életedben egy pasi, aki csak átutazóban van: vesd bele magad az életbe, de ragaszkodj a saját véleményedhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Azért, mert kifizették a munkádat és van pénzed, ne hidd, hogy megengedhetsz magadnak bármilyen szeszélyt: addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője