Ma ne kekeckedj feleslegesen - Egymondatos horoszkóp - augusztus 12. vasárnap

2018.augusztus.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal és az Uránusszal, ez a konstelláció támogatja a józan gondolkodást, de legalább vasárnap mellőzd a szőrszálhasogatást. Ne akarj nélkülözhetetlen szupernő lenni, akinek nincsenek egyéni igényei és kívánságai, aki csak mások gondjai iránt tanúsít önzetlen odaadást, hiszen a vállad és a gerinced nincs rozsdamentes acélból. Lehet, hogy érzelmileg kissé visszafogott vagy, de rendelkezel azokkal az erényekkel, amelyekkel hatással lehetsz a párodra. Ha a pasid férfias önérzete elviseli, akkor pénzügyi tanácsaiddal vagy a családi kassza kezelésével elnyerheted csodálatát és tiszteletét.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a pasik azokat a nőket kedvelik, akiket fel tudnak oldani, akik közvetlenek, tárd fel érzelmeidet, és hidd el, hogy a párod értékesnek és értékesnek talál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne félj az elutasítástól vagy attól, hogy érzékenységed sebezhetővé tesz: ha találkozol a pároddal, határozd el, hogy nem a tartózkodás lesz a domináns az életedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Szűz (08. 24-09. 23.) Megértően viseled el mások hibáit, de ez még nem magyarázat arra, miért viselkedsz a pároddal ennyire tartózkodóan, amikor mindig elviseli a baklövéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem arra ösztönöz, hogy kötelező feladataid láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne egy kicsit derűsebb hangulatban tölteni ezt a vasárnapot?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem a tiéd világ legjobb munkahelye, mégsem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd, viszont megtörhetsz néhány elavult szokást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azon kapod magad, hogy ilyesmit gondolsz: "Nincs időm arra, hogy szabadságra menjek", inkább erre gondolj: "Most végre van pár napom arra, hogy elutazzak".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hallgasd el a párod elől, amit el kellene mondanod, de ha ma is dolgoznia kell, jó tündér módjára tedd meg, hogy hazaérve ragyogóan kitakarított lakás várja.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője