Ma ne kerüld meg a problémákat - Egymondatos horoszkóp: április 4. szombat

2020.április.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halak jegyében lévő Merkúr együttállásba kerül a Neptunusszal: mivel menekülsz a valóság elől, szívesen töltöd a napot álmodozással. Rá kell ébredned, hogy a békából soha sem lesz királyfi. Hazugságok, félreértések, titkolózások mérgezhetik meg a napot, jóindulatoddal visszaélhetnek, hiszékenységedre is ráfizethetsz, de megérzéseid segítségével talán felismered mások rossz szándékát. Ma foglalkozz misztikával, meditálj vagy a művészet valamelyik ágában éld ki fantáziádat! Az Ikrek-Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos fényszöge viszont segíthet feloldani a feszültséget, amely a nők szorosabb kötelékre való vágya és a férfiak függetlenségi igénye között keletkezhet. De akkor érezzük igazán jól magunkat, ha megközelítőleg a két pólus között vagyunk.

Ma ne kerüld meg a problémákat - Egymondatos horoszkóp: április 4. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Amiben reménykedsz, átverésnek bizonyul, de ha egy flörtöcske nem megy ki a fejedből, hallgass a szívedre és küldj a pasinak egy vicces telefonüzenetet!

Bika (04. 21-05. 20.) Az üzleti jellegű barátságokkal legyél óvatos, de ha önként vállalsz nagyobb felelősséget a hivatásodban, az azzal járó nagyobb bevételben lehet részed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma gondod lehet az igazmondással, de egy apró flört és egy kedves pillantás sok mindennel felér, ráadásul a kreativitásodat is jó áron áruba bocsáthatod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kerüld meg a problémákat, keresd meg a megfelelő megoldást, de az anyagi biztonságodért ne áldozd fel érzelmeidet, a titkos szerető státusza nem neked való.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barát, szerető megkopaszthat, kölcsönügyletre ráfázhatsz, de egy munkahelyi vagy baráti kapcsolat vonzalommá érhet, ha világossá teszed, hogy érdekel a pasi.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még ha ért is némi csalódás, akkor se akarj arról beszélgetni a pasiddal, hogy lánykérésre számítottál, de szakmai vagy pénzügyi akciód sikeresnek mondható.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki hazugságokkal etetet, a számítógéped javítást igényel, de ha felébred benned a vágy az elkötelezettségre, akkor a mai nap jó kapcsolatod elmélyítésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a kedvesed nem őszinte, ez azonban nem akadályoz meg, hogy élvezd vele a szexet, egy ingatlanügyletet viszont ma könnyen realizálhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fokozott éberséggel ügyelj otthonod biztonságára, élvezd, ha kedvesed csodál, de ha a függetlenségedet is meg akarod tartani - ez így nem fog menni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fontos dokumentumot küldesz valakinek, hívd fel a címzettet, és ellenőrizd, hogy megérkezett-e, a munkahelyeden pedig válogass az elérhető pasik közül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vállalkozásod veszélybe kerülhet - a pasid tisztában van vele, milyen sokra becsülöd a függetlenséget, de már eljött az ideje, hogy letelepedj valaki mellett.

Halak (02. 20-03. 20.) Szeretnéd a napot álmodozással tölteni, de szükséged van partnered elkötelezettségére, mielőtt olyan fontos lépésre szánnád el magadat, mint az együttélés.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője