Ma ne lázadj a főnököd ellen - Egymondatos horoszkóp: július 2. csütörtök

2020.július.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szaturnusz ma visszalép a Vízöntőből a Bak jegyébe, és csak december l7-től költözködik több évre ebbe a jegybe. Ha vállalod a korlátaidat és elkötelezed magad a kemény, felelősségteljes munkával, az elkövetkező időszakban feljebb kapaszkodhatsz a ranglétrán. Ma egzakt a Rák-Nap és a Bika-Uránusz barátságos fényszöge, ezért akár pénzről, akár lakásvásárlásról van szó, ne kerüld a változást, és ne reménykedj abban sem, hogy a dolgok változatlanok maradnak. Ha több pénzre és önállóságra akarsz szert tenni, merj változtatni és kilépni a komfortzónádból. Ez az időszak kedvez az ingatlanügyletek bonyolításának, de a Nap és hátráló Merkúr arra figyelmeztet, hogy ne vásárolj olyan helyen lakást, ahol inflálódhat az értéke.

Ma ne lázadj a főnököd ellen - Egymondatos horoszkóp: július 2. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásügyben, anyagiakban kedvező fordulat, kísérleti jelleggel összeköltözhetsz a pároddal, de a családi vállalkozásban is némi haszonra van kilátás.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezd, amit a mai nap kínál: szakmai vagy rokoni kapcsolat segít a megélhetésben, megérzéseidet ügyesen hasznosíthatod, s eredeti módon tudsz pénzt szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy véled, a fáradozásaidat jobban meg kellene fizetni, ám ha elbokáztad a pénzed, akkor miért nem hagyod, hogy rokonaid anyagi támogatást nyújtsanak?

Rák (06. 22-07. 22.) A természeted tündöklő üzleti érzékkel áldott meg, de szükséged van támogatókra, befektetőkre és üzlettársakra, hogy ez a képességed ne maradjon kihasználatlan.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne lázadj munkahelyi főnököd ellen, s vedd észre, hogy a barátaid sem mondanak igazat, de ne állj ellen a változásnak, ami kiemelhet a rutinból.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap izgalmasnak ígérkezik, támogatódat, megbízódat könnyűszerrel meggyőzheted arról, hogy nálad megfelelőbb munkaerőt keresve sem találhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkát és az üzletet játéknak tekinted, amelyet meg akarsz nyerni, és ha társulsz a kedveseddel, sokan nyilatkoznak elismeréssel cégetek hatékonyságáról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha magas politikai rangra vágysz vagy vezető akarsz lenni egy nemzetközi cégnél, ne tedd tönkre a karrieredet azzal, hogy nem a megfelelő pasit választod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Dolgozhatnál a családi cégnél, ám amikor új állásra vadászol, váratlanul az öledbe hullik egy ajánlat, de az sem kizárt, hogy elindulsz az önállósodás útján.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jómódú ügyfeled, akivel üzleti találkozód van, amelyen egy fúziót ünnepeltek, azt is tudja, mik a kedvenc ételeid, talán képes leszel hozzá igazítani az életedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vizsgáld meg, működnek-e otthonodban a villamos berendezések, ám ha igazán komoly az ügy egyik kollégáddal, akkor most bemutathatnád a családnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkában, szerelemben állj elő merész ötletekkel, de ne hidd, hogy egy házias pasi fél az okos nőktől, és csak a számítógépes ismereteid miatt érdeklődik utánad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője