Ma ne legyél túlságosan merev - Egymondatos horoszkóp - augusztus 11. vasárnap

2019.augusztus.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében haladó Hold felébreszti becsvágyadat és kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek. Iktass be a hétvégi programodba egy sétát az erdőben, fogyassz gyökeres zöldségeket, a bőrödet pedig kényeztesd tápláló pakolással. A Hold harmonikus fényszöge az Uránusszal arra figyelmeztet, hogy kevésbé mereven állj hozzá a változásokhoz, kapcsolataidban legyél kevésbé megközelíthetetlen jégkirálynő, és tanulj meg kiszámítható kockázatokat vállalni. Az esti órákban a Merkúr visszatér az Oroszlánba, ahonnan csak 29-én lép át a Szűz jegyébe. A munka aprólékos részét szívesen átlőcsölöd másokra, nagy fontosságot tulajdonítasz a címeknek és a reprezentációnak, de hivatásodat ügyesen társíthatod szórakozásokkal, utazásokkal.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a munkád csak olyan érdekfeszítő, mintha a fű növését kellene figyelned, de újabb anyagi javakra áhítozol, tanulj meg és hasznosíts új pénzügyi fogásokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkahely-változtatás vagy minden egyes szakmai csúcs megmászása egy lépés az önmegvalósítás felé, és mindegyiktől valamivel sikeresebb leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyi tanácsadódnak felajánlhatsz ugyan ellenszolgáltatásként szexet, de rá kell jönnöd, hogy ez a számító üzletember nem bizonyul a legjobb szeretőnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy a párod és barátaid a tiédtől eltérő célokra és elfoglaltságokra akarják fordítani az idejüket, viszont gazdag programajánlattal lepnek meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még az is lehet, hogy a párod lesz a főnököd vagy új felettest kapsz, de ne keseredj el: a jövő és a jegyedben lévő planéták ugyanis csupa jót hoznak neked.

Rihanna elárulja: ez a rúzs illik hozzád a horoszkópod alapján

Rihanna elárulja: ez a rúzs illik hozzád a horoszkópod alapján

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon új életet kezdhetsz, akár a régi partnereddel is, ha újításokkal, izgalmas változtatásokkal próbálkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a fölösleges lomok kiselejtezésére, ám ha különc ügyfeled vagy szeretőd ágyába bújsz, hogy elnyerj egy megbízatást, ez bizony üzleti ügy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne lógasd az orrodat, ha kiderül, hogy kapcsolatod nem tart örökké, ha nem figyeltél rá oda, akkor biztos, hogy nem éppen a hozzád való pasi karjaiba estél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szenteld ma a legtöbb figyelmet a legérdeklődőbb ügyfeleknek vagy vevőknek, mert bár valószínűleg ők vannak kevesebben, mégis sokkal több hasznot hoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem fecséreled a drága idődet akármire, a naptár szerint élsz, de ma találkozol valakivel, aki különcségével színt és még némi hasznot is visz egyhangú életedbe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen elveszítheted a fejed, amikor sznobságban szenvedő rokonaid nem akarnak mást, csak téged fegyelmezni, kötelességeidre emlékeztetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod csak telefonál egyet, máris rohansz a karjaiba, és ha együttműködsz a barátaiddal vagy rokonaiddal, rengeteget profitálhatsz a tudásukból.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője