Ma ne tömd az agyadat borús gondolatokkal - Egymondatos horoszkóp: március 18. szerda

2020.március.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bakjegyében lévő Hold együttállása a Marssal, a Jupiterrel és a Plútóval ma hajlamosít munkamániára - elegendő energiád lesz arra, hogy mindent elintézz, amit elterveztél, ám ha cégednél beüt a katasztrófa, akkor se hagyd, hogy hataloméhes főnökeid, szakmai vagy üzleti ellenfeleid lesöpörjenek a pályáról. A térded és az ízületeid kíméletre szorulnak. Munkahelyeden kerüld a konfrontációt, de ne pánikolj be, ha valamilyen okból hatalmi harcba vagy fenyegetettségbe kényszerülnél. Arra viszont készülj fel, hogy készenlétben kell állnod a fizikai épségedet, a szakmai és anyagi boldogulásodat fenyegető veszély elhárítására.

Ma ne tömd az agyadat borús gondolatokkal - Egymondatos horoszkóp: március 18. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a siker létráján úgy akarsz feljebb jutni, hogy a létra alacsonyabb fokán állók kezére lépsz, nem jutsz messzire, de fogyassz ma minél több gyökeres zöldséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Szexisnek érzed magad gazdag pasid, üzletfeled vagy évfolyamtársad karjaiban, de kiborulhatsz, amikor a tudomásodra jut, hogy a fiúd külföldre készül a jövőben…

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindinkább függsz anyagilag a párodtól vagy üzletfeledtől, függőséged zsarolhatóságba csaphat át, és nincs az a jó szex, ami megérné az AIDS-et.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel konkurensekben gondolkodsz, összehasonlításkor úgy érzed, alulmaradsz hataloméhes versenytársaddal vagy partnereddel szemben, amibe ne törődj bele.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Minél nagyobb hajlandóság van benned, hogy konfrontálj a munkahelyi problémákkal, riválisokkal és kihívásokkal, annál kompetensebb személlyé válsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párkapcsolatodban ne akard átvenni az események irányítását, és ne ápolj olyan kapcsolatokat, melyeket a bűntudatébresztés mechanizmusa tart életben!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rokonod vagy hitvesed bűntudatébresztéssel akarja elérni, amit akar, ám ha meg akarod változtatni a játszmát, igenis jogodban áll hangot adni haragodnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne tömd az agyadat borús gondolatokkal, ne hibáztass másokat, és akkor se legyél másokkal szemben agresszív, ha hiába vársz egy hírre vagy ajánlatra!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Válságidőszakban a vagyon növeli túlélési esélyeidet, de most nem az minősít téged, hogy hogy mennyire szereted a családodat, hanem hogy mennyit keresel.

Bak (12. 22-01. 20.) Tudod, hogy a teljesítményed alapján ítéltetsz meg, életed párjának azonban arra lenne szüksége, hogy megfelelő egyensúlyt teremts a karrier és a család között.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha befejezetlen ügyeid a múlthoz láncoltak, erre az a megoldás, hogy ha elkezdesz valamit, végigcsinálod - ez azonban nagy adag önfegyelmet igényel.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem kell szeretned kedvesed barátait, de fogadd el őket, szingliként viszont randiguru típusú barátnőid ma összehozhatnak egy szuperhímmel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője