Ma nehéz lehet különbséget tenned szerelem és barátság között - Egymondatos horoszkóp: november 27. péntek

2020.november.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Félő, hogy a Skorpió jegyében lévő Vénusznak és a Bika jegyében lévő Uránusznak, ennek a két száműzött bolygónak a szembenállása miatt érzelmi és pénzügyi egyensúlyod felborulhat. Váratlan eseményekre számíthatsz, különösen a pároddal kapcsolatban, aki most képtelen elviselni a rutint és az unalmat. De az sem kizárt, hogy te lépsz félre, mert izgalmas élményekre vágysz. Mostanában csak azok a kapcsolatok működhetnek, amelyekben mindkét fél szabadsága és függetlensége megmarad. A rutin és az unalom érzése ugyanis felgyorsíthatja az egyik fél kifarolását a kötelékből. A véletlen szerepe gyakran beavatkozik az Uránusz megnyilvánulásaiba, és olyan kapcsolatokat hív életre, amelyeket a távolság és a szokatlan helyzetek jellemeznek. Létrejöhet rövid távú szerelem első látásra, amely legtöbbször szakítással végződik. Most nehéz lehet különbséget tenni szex, szerelem és barátság között. Kreativitásod szülte hajmeresztő ötleted viszont meghozhatja a népszerűséget.

Ma nehéz lehet különbséget tenned szerelem és barátság között - Egymondatos horoszkóp: november 27. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Élvezheted az erotikát, ami messze felülmúlja az elvárásaidat, ám ha hitvesed költekezési rohama lenullázza a bankszámládat, anyagi biztonságod megrendül.

Bika (04. 21-05. 20.) Csábítási kísérleted sikeres lesz, ha nem a munkahelyeden gyakorlod, ám ha a partneredről kiderül, hogy a hűséget utópiának tartja, válj el tőle békességgel,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkád, vagy munkahelyi kedvesed megtartása miatt életed tele van bizonytalansággal, de sem te, sem a partnered nem akar igazán engedményeket tenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatban, üzleti barátságban a dolgok sokkoló fordulatot vehetnek, s igazad van, ha elfogadhatatlannak tartod a másik fél veled szembeni viselkedését.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Súrlódás veszélye a főnökkel, rokonokkal - a változatosság iránti vágyad miatt fejest ugrasz egy izgalmas viszonyba, de óvatosabban válaszd ki a célszemélyt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzügyi tárgyalásod vagy utazásod a szexuális kísértés maga, de a kapcsolat folytatásában ne reménykedj, a pasi nem fog felhívni, amikorra megígérte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ki kell elégítened szexuális étvágyadat, s bármit megteszel szeretőd elcsábításáért - forró éjszaka vár rád, de lehetőleg ne te húzd ki a pasidat az anyagi pácból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kalandra vágysz, éld meg a pillanatot, de nem tudod, mikor kell megállnod, ráadásul készen állsz arra is, hogy az első jelentkező nyakába vesd magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Óvakodj attól, hogy titkos viszonyba bonyolódj, munkahelyeden ne engedj az érzéseidnek - szakításra is sor kerülhet, ha ez a döntés elkerülhetetlennek bizonyul.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a szerelem és az anyagiak terén feszültségekre és ellenségeskedésre kerül sor, törekedj a helyzet orvoslására, de fel kell ismerned kapcsolataid hiányosságait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megeshet, hogy egészen váratlanul költözködnöd kell a munkád miatt - a mai napon meglepetésről meglepetésre vitorlázol... és veszekedésről veszekedésre.

Halak (02. 20-03. 20.) Izgalmas internetes flörtre, érzelmi és anyagi bonyodalmakra számíthatsz, ezért jó tudni, hogy pontosan mit akarsz, és megérteni tetteid következményeit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője