Ma nehéz lesz különbséget tenned szerelem és barátság között - Egymondatos horoszkóp - május 19. vasárnap

2019.május.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezen a vasárnapon, amikor a Hold a Nyilas jegyében halad, a szokásosnál több az optimizmus és derű. Ha olyan vagy, akár a forgószél – az utazást vagy a sportolást nem fogod kihagyni.

Ma nehéz lesz különbséget tenned szerelem és barátság között - Egymondatos horoszkóp - május 19. vasárnap
Fotó: giphy

Mivel a Bika jegyében lévő Vénusz együttállásban van az Uránusszal, igen pozitívan reagálsz az új, különleges emberekkel való találkozásra, főleg akkor, ha fizikai vonzerejük jómóddal is társul. Új arcok, új bevételi lehetőségek tűnnek fel a láthatáron, de óvakodj attól, hogy birtokló kötődéssel szeresd a párodat, tartsd tiszteletben függetlenségi igényét. De arra is figyelmeztesd magad, hogy ezeken a napokon nem törekedhetsz abszolút anyagi biztonságra. Lehet, hogy váratlanul pénz üti a markodat, de ennek ellenére nem ártana mérsékelni luxus iránti vágyadat.

Kos (03. 21-04. 20.) A pénzügyek terén semmi sem biztos, ám ha odavagy valakiért, vegyél neki ezt-azt, de őrizd meg anyagi függetlenségedet, ne legyél rászorulva, hogy eltartsanak!

Bika (04. 21-05. 20.) Egy perc alatt képes vagy új állást találni, de a te esetedben, aki a szerelmet nem kalandként kezeli, nehéz flörtről beszélni, pedig valaki ma átsuhan az életeden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Titkos viszony, távkapcsolat véget érhet, utazás közben csiklandós románcba bonyolódhatsz, de tartsd észben, hogy a vakációs kalandok mindig rövidek.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem árt, ha néha időt szakítasz magadra, családodra, ügyfeleidre és a barátnőidre is, de ma nehéz lesz különbséget tenned szerelem, barátság és üzlet között.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még ha úgy véled is, hogy nem igazodhatsz holmi régiómódi szabályokhoz, akkor se essél abba a hibába, hogy munka ürügyén közeledj a főnöködhöz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha alkalmad adódik, vállalj munkát külföldön: ha elutazol, összefuthatsz egy vonzó külföldivel, és ha izgat egy egyéjszakás kaland, csak rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed vagy egyik üzletfeled csupán egy laza viszony erejéig érdeklődik irántad, de az sem kizárt, hogy vonzalmad egy gazdag pasihoz csupán üzleti fogás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel elvárod a partneredtől, hogy hűséges maradjon, gondoskodj róla, hogy a hőn vágyott izgalmat és a változatosságot ebben a kapcsolatban kapja meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Baráti segítséggel új állásod lesz, de ha egyik kollégád feltűnően érdeklődik irántad, állandóan üzeneteket küld, csak akkor mondj neki igent, ha szabad vagy.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha párkapcsolatod az utóbbi időben ingatag talajon állt, a régi ösvényt elhagyva most újraélesztheted, s egy váratlan találkozás anyagi vonzatát illetően is jelentős.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üde színfoltot közvetlen környezetedben is találhatsz, de ahhoz hogy egy családi összejövetel jól sikerüljön, ne kapkodj -, időt kell szánnod az előkészületekre

Halak (02. 20-03. 20.) Az internetes ismerkedés vagy üzletkötés nem ciki, de ahhoz, hogy rád klikkeljenek, ügyesen szerkeszd meg a profilodat: jó fotó, vicces bemutatkozó szöveg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője