Ma nehezen tudsz nemet mondani másoknak - Egymondatos horoszkóp: június 2.

2020.június.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mérleg-hold befolyására ma kihozhatod a legtöbbet külső adottságaidból, szívesen kerülsz közeli kapcsolatba másokkal, békét és harmóniát teremthetsz magad körül, de partner vagy társaság nélkül értéktelennek érezheted magad. Mivel a Holdat a Jupiter és a Plútó is támadja, túlzott alkalmazkodásod miatt csak nehezen tudsz nemet mondani másoknak, és elvárod, hogy mások döntsenek helyetted. Inkább engedsz, manipulálsz, vagy megalázó kompromisszumot kötsz, mint hogy határozottan megvédd érdekeidet. Az esti órákban, amikor a Hold már belépett a Skorpióba és a Szaturnusz keresztezi, az emberek titkolóznak, ráadásul a kapcsolatokban is elég erős ellentmondás keletkezhet a szabadságvágy és a birtoklási igény között.

Ma nehezen tudsz nemet mondani másoknak - Egymondatos horoszkóp: június 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod vagy a cégtulajdonos ki akar készíteni, de semmit sem teszel ellene, partneredet épp úgy elveszítheted, mint az állásodat, a főnökkel viszont ne bújj ágyba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ügyelj a bőséges folyadékbevitelre, de ne lepjen meg, ha a szokásosnál gyanakvóbb és kontrollmániásabb vagy, mert nincs ínyedre, hogy a párod elutazott.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel te is csak hús-vér nő vagy, semmi kifogásod sincs egy kis románc ellen, a pasid vagy egyik ügyfeled azonban ennél többet akar – és ez a probléma.

Rák (06. 22-07. 22.) Családi életed nem fog unalomba fulladni, ha visszatérsz ehhez a domináns, lehetetlen, manipulatív pasihoz - hiszen ki a csuda bírná ki vele rajtad kívül?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megértek a feltételei egy régóta halogatott, kínos szakmai vagy anyagi probléma tisztázásának, óvatosan add elő érveidet, nehogy azokat ellened fordítsák.

Szűz (08. 24-09. 23.)
Ha gazdag barátnőid milliókat kerestek viszonylag rövid idő alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de meg kell tanulnod együtt élni partnered féltékenységével.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a családban és kapcsolatodban is elkerülhetetlen a harc és a civakodás a pénz miatt, alkalmazkodásra lesz szükséged, de mondj nemet a pumpolásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha viszonyod van az ügyfeleddel, vigyázz, nehogy a vele eltöltött kellemes órák sértsék üzleti érdekeidet, a családot viszont ne rekeszd ki belső világodból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nincs elég gyakorlatod az üzletben, de szeretőd vagy barátod erős helyzetben van, gondolhatsz társulásra, de kizárólag a megfelelő céggel és személlyel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pasid torkig van a becsvágyó és anyagias nőkkel, kétségbeesetten igyekszik kitérni az utadból, de mindhiába – bárhová megy, te nyomban ott termesz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, képességeid alapján többre is alkalmas vagy, mint hogy asszisztálj főnökeidnek, új ismeretségekre van szükséged, hogy kitörj ebből a körből.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha protekcióra van szükséged, akkor tudnod kell, mire van szüksége egy pasinak, de ha pénzt adsz kölcsön, elveszítheted pénzedet és elveszíthetsz egy barátot is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője