Ma nem jönnek össze a dolgok - Egymondatos horoszkóp: január 18. szombat

2020.január.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben haladó Merkúr és a Bika-Uránusz négyszöge váratlan meglepetést, programváltozást okozhat, de az sem kizárt, hogy éles viták robbannak ki, vagy olyan hírt kapsz, ami felborítja terveidet. Gondolkodj rugalmasan, de óvakodj attól, hogy provokatív megjegyzéseiddel mások tyúkszemére lépj. Ha feszültnek, idegesnek érzed magad, lazíts! Ez a csillagállás robbanékony hangulatot okoz, s mivel képtelenek vagy koncentrálni, balesetek, koccanások történhetnek, ezért a közlekedés terén ezen a hétvégén nagyfokú óvatosság ajánlatos. Rendelkezel ugyan az absztrakt gondolkodás képességével, de műszaki berendezéseid fellázadhatnak.

Ma nem jönnek össze a dolgok - Egymondatos horoszkóp: január 18. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egyik barátod vagy rokonod üzletet ajánl, figyelj oda a kritikus részletekre, ellenkező esetben váratlanul nagyon súlyos helyzetben találhatod magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Feszültséged, meggondolatlan kijelentéseid mindenkit vitára ingerelnek, és utána kell járnod, hogy új elképzeléseidet képes vagy-e alkalmazni a munkádban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma gyorsan felmegy benned a pumpa, utazási terved meghiúsul, veszteség érhet külföldön, stressz-szinted megemelkedik, balesetveszélynek is ki vagy téve.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem úgy sikerül egy üzleti megbeszélés, ahogy várnád, az anyagiak miatt összezördülhetsz a barátaiddal, de a rokonaidat sem kellene minduntalan ingerelned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Régi bölcsesség, hogy "ha megnyersz egy vitát, elveszítesz egy barátot" - tanuld meg inkább humoros megjegyzésekkel feloldani az ellenségesség légkörét!

Szűz (08. 24-09. 23.) A változó feltételek miatt állandó izgalmi állapotban élsz, kisebb balesettől is tarthatsz, ezért bánj óvatosan a gépekkel és az elektromos berendezésekkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bánj óvatosan a pénzzel, ne vállalj kockázatot, a pasid által ajánlott üzletre is mondj nemet, és tartsd észben, hogy egy szoknyavadászból nem lesz jó férj!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne kezdeményezz változtatásokat sem az otthonodban, sem a magánéletedben, és igyekezz kitérni a "biztos, hogy nekem van igazam" típusú viták elől!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bosszantó telefonhívások, váratlan látogató, ráadásul a járgányod is üzemképtelen, de nagyon fontos, hogy legyen időd lehiggadni, rendbe szedni a gondolataidat

Bak (12. 22-01. 20.) Ma nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, ráadásul képtelen vagy különválasztani a pénzt és a szerelmet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ne akarj fenekestől felforgatni mindent, ám ha valaki le akarja nyúlni az ügyfeleidet, egy jól időzített telefonhívással talán még megelőzheted az egészet.

Halak (02. 20-03. 20.) Bajok lehetnek a járgányoddal, egy találkozó elmarad, ráadásul a párod vagy egyik rokonod egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy kihozzon a sodrodból.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője