Ma nyugalomra van szükséged - Egymondatos horoszkóp - június 10. vasárnap

2018.június.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a kényelemszerető Bika jegyében jár, de az Uránusszal való együttállása reggel nem illik nyugalom iránti vágyadhoz. Mivel ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, az esti órákban a Holdat sértő Vízöntő-Mars hatására a legcsekélyebb változtatások ellen is körömszakadtadig harcolni fogsz. A Hold és a Szaturnusz harmonikus aspektusának köszönhetően a pénzt viszont megfogod, új kapcsolatba sem ugrasz bele vakon, igyekszel előbb megbizonyosodni afelől, hogy partneredet komoly, tisztességes szándékok vezérlik-e, valamint hogy megfelel-e fizikai és anyagi elvárásaidnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eddig te voltál a legmaradibb, csak-tervezzünk-meg-előre-minden-lépést fazonú nő, ma élvezed, ha barátnődet vagy másvalakit alaposan kihozhatsz a sodrából.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nyakadban jelentkező fájdalomnak egy pofonegyszerű gyakorlattal véget vethetsz: vállaidat húzd fel, majd lassan gördítsd hátra, karjaidat pedig lazán lógasd.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvesedet rábeszélheted egy többórás üzleti vacsorára, ám a mai megállapodás során felmerülő problémák nagysága a tranzakció volumenével arányosan nő.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A harcaidat meg kell vívnod társaddal, vagy főnököddel, feltéve, hogy a cél megéri, és a veszteség még elviselhető, de nem tudsz harcolni kék foltok nélkül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó számítástechnikai ötleteid révén külföldi munkára tehetsz szert, ám ha feladtad az állásodat, és ma indulnál el egy idegen országba, járgányod nem akar beindulni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az érintés, a masszázs és az ölelés kimondottan gyógyító hatású, a párod viszont bekerülhet a Rekordok könyvébe a legfurcsább helyeken való szeretkezés miatt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szegény párod gyötri magát, te meg csak legorombítod, ám ha berobban a családi válság, állítsd a lázadókat ultimátum elé, s tarts ki a követeléseid mellett.

A csillagok szerint ezt hozza a jövő Harry herceg és Meghan Markle számára...

A csillagok szerint ezt hozza a jövő Harry herceg és Meghan Markle számára...

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma is be akarsz menni dolgozni, kedvesed nem ért egyet a terveddel, de talán sikerül meggyőznie arról, hogy vasárnap azért lazításra is szükséged lenne.

Bak (12. 22-01. 20.) Állandóan azzal foglalkozol, hogyan lehetne csökkenteni vállalkozásod költségeit, kedvesedet viszont ma kizárólag az érdekli, hogyan élvezze munkád gyümölcsét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az együvé tartozást legjobban a családi vacsora erősítheti meg, de az időpont ne legyen szent és sérthetetlen, igazodjon hozzátartozóid változó időbeosztásához.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma csak a komputeredre lenne szükséged, de telefonodat meglátva leküzdhetetlen vágyat érzel rá, hogy felhívd őt, s kiderítsd, vajon még mindig dühös rád?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője