Ma óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet - Egymondatos horoszkóp: július 12. vasárnap

2020.július.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a hét utolsó napján a Rák jegyében lévő Nap harmonikus trigon fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, kapcsolatainkban a szívesség, az önzetlenség és az áldozatvállalás kifizetődik. Kitakaríthatod a pasid lakását… csak hogy meghódíthasd! Idealista, segítőkész, önzetlen éned kerül előtérbe, megérted mások problémáit és még kisebb-nagyobb emberi gyengeségeiket is könnyen megbocsátod. Intuíciódra hallgatva értékes alkotásokat hozhatsz létre, de mivel ma van a shoppingünnep utolsó napja, szerelmedet és szeretetedet ajándékokkal is kifejezheted. Ez az önzetlenségre hajlamosító konstelláció kedvez a jótékonykodásnak, de a művészek is különlegesen inspirált állapotba kerülnek. Párban? A tánc olyan romantikus szórakozás, amiben társaddal közösen örömödet lelheted.

Ma óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet - Egymondatos horoszkóp: július 12. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a boldog családban élőknek a szívességek és az áldozatok végül a javukra válnak, ha szeretteid boldogságát tartod szem előtt, akkor az saját javadra is válik.

Bika (04. 21-05. 20.)
Számíthatsz barátaidra és rokonaidra, ha vigaszra vagy bátorításra van szükséged, de saját személyes varázsod is fokozódik, amíg együttérzést árasztasz magadból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Időnként érzékenyen érint főnököd nem éppen őszinte viselkedése, ám ha megfizeti a munkádat, bízvást számíthatsz arra, hogy új lehetőségeket csillant meg előtted.

Rák (06. 22-07. 22.) Elő az eurókkal a szalmazsákból, és irány a tengerpart, ihletett perceidben a művészet oltárán is áldozhatsz, de néhány pénzes ügyfeled is érdeklődik irántad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma olyan pasival találkozol, aki egy szexis nő társaságában képtelen lebonyolítani egy üzletet, ebből viszont nem következik, hogy könnyű préda legyél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Önmagadat teszed tönkre, ha hiába vágyakozol egy elérhetetlen pasi után, viszont egy barátság fokozottan erősödik, ha két ember felismeri egymás szükségleteit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészi tevékenységed során megbízhatsz az intuíciódban, szakmai hiúságod igényességre ösztönöz, de óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyszerű ötlet pároddal leutazni a tengerhez: társadat ma könnyen leveheted a lábáról, ha részt veszel titkos fantáziálásaiban, de te is merj nagyot álmodni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy látszik, még a hét végén sem hagyod ott az üzletet, de ne táncolj úgy, ahogy más fütyül, s lehetőleg ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a család döntsön helyetted.

Bak (12. 22-01. 20.) Jólesnek párod figyelmességei, hiszen régóta nem törődött veled senki ilyen sokat: társad gyengédsége felébreszti benned azt az érzést, hogy valakinek fontos vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a jelenlegi fizetésedből nem futja néha-néha egy kis kikapcsolódásra vagy nyaralásra, akkor minden további nélkül fogadd el partnered ajánlatát.

Halak (02. 20-03. 20.) Álmaid és kreativitásod mind a munkádban, mind a magánéletedben sikert ígérnek, egy szakmai ismeretség pedig akár egy kezdődő kapcsolat nyitánya is lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője