Ma pénzügyi, üzleti lehetőségeid kerülnek előtérbe - Egymondatos horoszkóp: február 26. szerda

2020.február.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Nap együttállásba kerül a hátráló Merkúrral a Halakban, mely jegyben "esésben" van, könnyen beleérzel a környezetedben élők helyzetébe, de hajlamos vagy az álmodozásra, és emiatt fennáll a veszély, hogy irreális elképzeléseket akarsz megvalósítani. Ne csodálkozz azon, ha a pasid nem hív fel, ne is keress logikus magyarázatot a dolgokra! Ne követelj magadtól pontosságot, de mivel a Merkúr barátságos fényszöget zár be a Bak jegyében lévő Marssal, fantasztikus elképzeléseidet tettek követik, és azt sem hagyod, hogy egy tárgyaláson vagy megbeszélésen zavarba hozzanak.

Ma pénzügyi, üzleti lehetőségeid kerülnek előtérbe - Egymondatos horoszkóp: február 26. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy magabiztos nő a helyedben egyértelműen kifejezné, mit akar: ha nem hagyod magad lerázni, talán sikerül előnyösebb szakmai feltételeket kialkudnod.

Bika (04. 21-05. 20.) Baráttól, rokontól, támogatótól hasznos pénzügyi tippet kapsz, és ha rendelkezel az öntudatos érvelés sikeres adományával, akkor jól fizető megbízást szerezhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a karrierednek vagy az üzletnek szenteled magad, minden olyan ügy kedvezően alakul, amelyet józan megfontolásokra és ésszerű alkura alapozol.

Rák (06. 22-07. 22.) Amennyiben hivatalos vagy anyagi ügyekben kell eljárnod, legyél gyakorlatias, akkor talán sikerül megváltoztatnod valakinek a rólad kialakult véleményét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne szimatolj titkok után, ám ha neked van valami takargatnivalód üzleti és adózási ügyeidben, ügyelj arra, hogy ne derüljön ki, de kenőpénzt se fogadj el!

Szűz (08. 24-09. 23.) Egész nap másokra figyelsz, akik mind akarnak tőled valamit, de ha egészségesek a kapcsolataid, akkor szabadon kérheted a másik féltől, amit akarsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne dolgozz mások helyett, ne barátkozz a munkahelyeden, de be kell vetned mindent, hogy ne happolják el az állásodat, otthon viszont érvényesítsd az érdekeidet!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kreatív gondolkodás nyomán érdekes lehetőségek bontakozhatnak ki előtted, talán még a fizetésedet is fölemelik, ám ha nincs munkád, most kell keresned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Energiád a lakáskérdés vagy családi feszültség megbeszélésére megy el, a pénz is fontos dolog, de azért nem annyira, hogy érdemes lenne miatta civakodni.

Bak (12. 22-01. 20.) A munka, az üzletkötés terén jók a kilátásaid, de ahhoz, hallgass a megérzéseire, szükséged van arra a meggyőződésre, hogy képes vagy helyesen dönteni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem érdemes drága holmikat vásárolni; nemet mondani mások pumpolására valóban kellemetlen, de csak abban a pillanatban, amíg valamit visszautasítasz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod vagy kollégád állandóan kitér az utadból, beszéd helyett levelet is íratsz neki, de ma a barátaid tanácsát és pénzügyi tippjeit is érdemes meghallgatnod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője