Ma próbálj kevésbé maximalista módon nekifogni teendőidnek - Egymondatos horoszkóp - július 6. szombat

2019.július.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Hold délelőtt a Rák-Vénusszal, később a Bika-Uránusszal barátkozik: lelkileg, érzelmileg viszonylag kiegyensúlyozott vagy, megnyugtat hatalmas emberismereted. Felfedezéseidet gondos elemzés követi, az analízist pedig végkövetkeztetések. Lehet, hogy a munkádból kifolyólag rengeteg pasival találkozol, tudásszomjadat is kielégítheted, de lazíts egy kicsit a szemléleteden, ne csak a halaszthatatlan tennivalókat tartsd számon. Ha szexi kedvedben vagy, engedj a késztetésnek – a lakásban majd rendet raksz később. Szeretteidnek viszont készíts egészséges ételeket ahelyett, hogy elküldenéd őket a Mekibe.

Ma próbálj kevésbé maximalista módon nekifogni teendőidnek - Egymondatos horoszkóp - július 6. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Alkalmas az idő hajfestésre, és ha a párod vagy a család méltányolja a munkádat, szívesen dolgozol, bármilyen rangon aluli munkát kelljen is elvégezned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az utóbbi időben elhanyagoltad a művészeteket, ma ne mondj le ezekről az élvezetekről, de csak olyan pasival kavarj, aki érzékeny és csak hozzád tartozik!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a mai napon összegyűjtött pénzed felhasználásával alkalmad nyílik jelentősebb vásárlásra, megteheted, de az otthoni javítási munkálatokat is elintézheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Ebben az időszakban a legegyszerűbb módszerrel élj, amellyel a szerelmi vonzalom fokozható: éreztesd a pároddal, hogy nem kell mindig tökéletesnek lennie.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tegyél rendet a számláid között, most minden aprólékos munka könnyebben megy, de egy régi ismerős vagy rokon felbukkanása felboríthatja a napodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) A társad iránti vonzalom akkor fokozódhat, amikor észreveszed, hogy már jó barátságot is érzel iránta, ráadásul ma barátnőid érzelmeit is könnyen megérted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Látványos siker nem ér, de kudarcban sem lesz részed, akár szerelőt is hívhatsz, nem fog átverni, de ha egyedül érzed magad, nem csak mások hibásak ebben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha utazol, vagy a barátnőkkel szervezel programot, befoghatsz valami érzékeny pasit az uszályodba, de ne add össze magad senkivel az első estén.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nehéz elkerülni, hogy betemessenek az apró feladatok, szinte állandóan előkerülnek ilyenek, de próbálj kevésbé maximalista módon nekifogni teendőidnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvező ajánlatokkal találkozol, a szerelem napja is felvirrad, de inkább egymás mélyebb érzelmi megismerésére alkalmas, mint a szenvedélyes szerelmi csatákra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma újabb bevételi források tárulnak fel, vagy új üzletfelekkel találkozol, akik a hasznodra lehetnek, de csak könnyen emészthető ételeket fogyassz.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél rá büszke, hogy szerelmed sokat jelent partnered számára – támogatást, és biztonságérzetet ad, hogy szembesülni merjen saját érzelmi világával.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője