Ma rájössz, hogy szívesen elköteleződnél - Egymondatos horoszkóp: június 23.

2020.június.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében tartózkodó Hold és a Halak-Mars háromszöge miatt eljátszhatsz a gondolattal, hogy megszerzel magadnak egy olyan pasit, akivel családot alapíthatsz, és aki elcsábít az Ezeregyéjszaka mesevilágába. A nap első fele kedvező lomtalanításra és dekoltázs-masszázsra. Egy gyengéd ölelés tesz boldoggá, szeretteid pedig díjazni fogják, ha meleg, biztonságos fészket teremthetsz számukra. A nap második felében, amikor a Hold átlép az Oroszlánba, ahol szembenállásba kerül a Vízöntő-Szaturnusszal, ne akard túlragyogni a pasidat, aki irtózik az elkötelezettségtől, és akiben felülkerekedik ma minden kötöttségtől viszolygó énje. Ha lehangoltnak érzed magad, viselj meleg, élénk színeket!

Ma rájössz, hogy szívesen elköteleződnél - Egymondatos horoszkóp: június 23.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében eléggé kelletlenül látod el otthoni teendőidet, de ha a párod egy népszerű híresség, csak nehezen lennél képes őhozzá igazítani az életedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Jól gondolod, hogy a pasidról és a családról megfelelően kell gondoskodnod, de ne félj a szakmai érvényesüléstől, ne állíts magad elé túl sok korlátot!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha eddig nem volt alkalmad a céged pénzügyeit rendezni, és mást sem tettél csak hibáztál, megeshet, hogy kénytelen leszel távolabbi körzetben munkát vállalni.

Rák (06. 22-07. 22.) Gyengéd érzelemmel gondolsz egy pasira, aki beleillik a munkádba, de ne hidd, hogy találsz olyan fazont, aki majd gondoskodik róla, hogy mindened meglegyen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem vagy az a főzős fajta, nem lesz könnyű feladat megfelelő szexpartnert kifogni magadnak, de egy pasi miatt feladni a munkádat - ennek nincs értelme.

Szűz (08. 24-09. 23.) Barátnőd észreveszi sebezhetőségedet, de félő, hogy eluralkodik rajtad a bizonytalanság afelől, vajon jelenlegi munkád az elkövetkező hetekben is folytatódik-e még.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sokkal tartozol a párodnak, de ne kérd a beleegyezését, ha bulizni akarsz a csajokkal: közöld vele, hogy nem zárhat be a vitrinbe, mint egy köcsög lekvárt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Műtárgygyűjtő utad során belekóstolsz a dolce vitába, de ahelyett, hogy problémáidért a főnöködet és rokonaidat okolnád, vedd észre saját felelősségedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem akarod elveszteni állandó megbízóidat és törzsvásárlóidat, talán modernizálnod kell szakmai profilodat, de ne csak egy konzervatív réteget célozz meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik pasi esetében sem gondoltál arra, hogy ezt a fiút meg kellene tartanod, most nem hátrálsz meg, de nincs szükséged egy vénecske szerető stabil gazdaságára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szakmai és pénzügyi műveleteknek kiválóan megfelel a délelőtt, de ki nem állhatod azt az öntelt, modoros fickót, akivel egy hivatalos fogadáson találkozol.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, dobd be szakácstudományodat, a munkahelyeden viszont ne idegenkedj a merészebb megoldásoktól.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője