Ma rájössz, mi a neked való munka - Egymondatos horoszkóp - február 15. péntek

2019.február.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében, amikor az Ikrek jegyében lévő Hold jó viszonyban van a Vízöntő-Nappal és a Kos-Uránusszal, tele vagy új ötletekkel, nem ragaszkodsz a hagyományokhoz, és bele mersz vágni valami újba. Könnyen megy a kapcsolatteremtés, és ha jót akarsz tenni az egészségednek, kerüljön a tányérodra karfiolfelfúlt.

Ma rájössz, mi a neked való munka - Egymondatos horoszkóp - február 15. péntek
Fotó: giphy

Délután a Hold jegyet vált és a Rákban folytatja útját. A Bika jegyében lévő Marssal bezárt harmonikus fényszöge arra hívja fel a figyelmedet, hogy a szerelem helyszíne az otthonod legyen - kínáld a pasidat hallal, rákkal – fickós lesz!

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt érdemes portyázásra indulnod, de ne készíts pontos útitervet – a spontaneitásnak is megvan a maga varázsa, délután viszont vegyél valamit a lakásodba.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében talán nem tudsz annyit törődni a céged ügyeivel, amennyit kellene, később viszont a szeretet és a gondoskodás viszont színt visz az életedbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma azon agyalj a barátaiddal vagy rokonaiddal, hogy miként lehetne bevételeidet vagy a családi vállalkozásotok forgalmadat újra a megkívánt szintre emelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha az üzleti életben vinni akarod valamire, jól jöhet a vad elszántság, no meg egy befolyásos ember ismeretsége, de hagyj fel végre az örökös alkalmazkodással.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi problémák gyötörnek, ne akard mindenáron azt a benyomást kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, és semmi segítségre nincs szükséged.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs türelmed vagy bátorságod végiggondolni, milyen célok szolgálják legjobban érdekeidet, de ha megtanulsz jobban bízni másokban, könnyebbé teszed az életedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne akarj iszapbirkózást folytatni számlákkal és a különféle pénzügyi tevékenységekkel, ismered fel, hogy a munkán és az üzleten kívül más is van ezen a világon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kampánnyal föllendítheted üzleti forgalmadat, de délután tanuld meg, hogyan kell konfrontálni a pároddal anélkül, hogy vad vitába keverednél vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha lejárt a fizetési határidő, ami a kölcsöntartozásodat illeti, keresd fel személyesen a hiteleződet, és ajánld fel neki, hogy részletekben visszafizeted a tartozásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem kapsz megfelelő érzelmi támogatást, talán a szexualitással fejezed ki magad, amikor érzelmeidnek egyszerűen nem találsz más megnyilatkozási formát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végre megtaláltad a neked való munkát: egy darabig minden jól megy, aztán feltámadhat benned a nyugtalanság, és úgy érzed, valami mást kell csinálnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma tele vagy energiával, egy kis sport, úszás, flörtölés jót tesz kedvednek és egészségednek, s ha a párodat faggatod ki, mit szeret a testeden, higgy neki!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője