Ma rendezned kell néhány vitás problémát - Egymondatos horoszkóp: szeptember 16.

2020.szeptember.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Újhold mottója: "Rend a lelke mindennek." A Mérleg-Merkúr és a Bak-Jupiter quadrát fényszöge arra utal, hogy a szorgalom kiment a divatból, de aki intenzíven elkötelezett a kevésbé látványos, de szükséges tevékenységek és a gyakorlati problémák megoldása iránt, az tudja, hogy nincs siker szorgalom nélkül. Tehát ma szó szerint vehetjük a közmondásos Szűz-szorgalmat, és a feladatainknak szentelhetjük magunkat – nagyzolás, tudálékoskodás és követelőzés nélkül. Legyen szó könyvelésről, iratok rendezéséről, kijavításáról vagy az utolsó simítások befejezéséről a munkádon, a mai nap alkalmas a máskor bosszantó részletkérdésekkel való foglalkozásra. Ez a nap legyen a külső és belső megtisztulás ideje: iktass be egy kozmetikai kezelést vagy böjtnapot. Ha nem böjtölsz, akkor is kerüld a zsíros és nehéz ételeket, igyál sok folyadékot és salaktalanító teát.

Ma rendezned kell néhány vitás problémát - Egymondatos horoszkóp: szeptember 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma hajlamos vagy a túlzásokra, főleg az ígéreteidet illetően, de bármennyire keményen is dolgozol, nem hanyagolhatod el az egészséges táplálkozást.

Bika (04. 21-05. 20.) Érvényes szerződés nélkül ne dolgozz, ne változtass állást, ne ülj fel a szépen csengő ígéreteknek, de ezermesterként is világklasszis pasit foghatsz magadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretteid kihasználnak, kockázatod balul végződhet, ám ha a család igényt tart rád, ez nagyon kellemes, még akkor is, ha rendezned kell néhány vitás problémát.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha indokolatlan igénnyel állsz elő, a párod vagy egyik rokonod ellenállást fog tanúsítani, ügyvéd nélkül pedig ne írj alá szerződést, hivatalos iratokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél éber, ha új állást, üzletet vagy munkaszerződést ajánlanak, de készülj fel párod meghallgatására, anélkül, hogy rosszallnád megbántottságát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban óvakodj a könnyű megoldásoktól, de ha azt akarod, hogy a nyilvánosság is elismerje teljesítményedet, vond magadra a figyelmet!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem vagy jó formában, de mégis túlzás, hogy ennyire megjátszod magad csak azért, hogy egy megbeszélésen vagy a rokoni körben jobb színben tűnhess fel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti tárgyalásodra nem tudsz odafigyelni, s ha kérdeznek, nem adsz kielégítő felvilágosítást, de roppant elégedett vagy, hogy sokan vágynak a társaságodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy tűnik, egy kapcsolatot még nem zártál le teljesen, nem tetted a helyére, és ha úgy érzed, valaki csak kihasznál, meg is tagadhatod az együttműködést.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden járj el szabályszerűen még akkor is, ha nem mindenki lehet a te embered, ám ha valakit el tudnál képzelni férjnek, akkor szervezd meg nászutat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ebbe az anyagi vitába kár volt belemenned, fordulj inkább ügyvédhez, tőle kérj tanácsot, vállalkozásod sikere viszont a párod vagyonától függ.

Halak (02. 20-0. 20.) Ne kezdj olyasmibe, ami balul sülhet el, papír ne adj kölcsön nagyobb összeget, de szingliként úgy érzed, feltétlenül kerítened kell egy megbízható férjjelöltet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője