Ma se dőlj be a széptevésnek - Egymondatos horoszkóp - október 18. péntek

2019.október.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrek-Hold ösztönzésére bármilyen társaságban elvegyülhetsz, rokonaid és partnered hangulatát sugárzod, s azt hangoztatod, amit szerinted a másik hallani akar. Mivel a nap első felében a Holdat a Neptunusz, az esti órákban pedig a Jupiter támadja, ne dőlj be a túl szépen hangzó ígéreteknek, a széptevésnek, a nagy szavaknak. Érzelmeid könnyen összekuszálódhatnak, és sem te, sem a párod nem viseli el ma a túlzott közelséget. Egyesek képtelenek egyetlen személy mellett kikötni, csakis egy intelligens pasi keltheti fel az érdeklődésüket.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel kevesled az idődet, állandóan rohansz, nehogy elkéss, a figyelmed is könnyen elterelődik, zsibong az agyad, és ha már nem élvezel valamit, abbahagyod.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben melléfoghatsz, ezért isten ments, hogy olyasmire vállalkozz, aminek nem gondoltad át minden egyes részletét, a következményeivel együtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az agyad halálra kínozhat olyan dolgokkal, amiket el kellene intézned, de hagyj fel a követelőzéssel, ne várd el a párodtól, hogy azonnal elégítse ki a szükségleteidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne tűrj meg magad körül pletykát, áskálódást, de amit például rosszindulatnak vélsz, arról valószínűleg bebizonyosodik, hogy pusztán ostobaságból fakad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pasi, aki megtetszett neked, nem akar sem elkötelezettséget, sem barátságot, ne kezdj ki vele, hiszen te is érzed, hogy nem fog elmélyülni a kapcsolat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden a pörgős, felgyorsult életritmus ma lélegzetvételnyi szünetet sem engedélyez neked, de este a családos Szüzek igazodjanak kissé családjukhoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annak eldöntése, hogy mikor vágj bele egy utazásba, új tanulmányba vagy tevékenységbe, és mikor hagyj fel vele, ma kiváltképp józan ítélőképességet igényel.

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Skorpió (10. 24-11. 22.) Új üzleti ajánlatra, tabunak számító erotikus élményre számíthatsz, de ha kapkodsz, tudatod túl gyorsan működik ahhoz, hogy felfoghasd, mi történik körülötted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne szállj be mások rohanásába, sőt inkább arra törekedj, hogy őket is megtanítsd lazítani, az esti órákban viszont flörtölj és ismerkedj - kötelezettségek nélkül.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel manapság a partnerkapcsolatok zöme a munkahelyen kezdődik, azért légy résen, mert irodai románcod bőséges anyagot szolgáltathat a pletykálkodásra,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ami a magánéletedet illeti, ma új kalandok felé indulhatsz, de rögtön érzed, hogy új ismerősöddel nem passzoltok: más barátok, más hobbik, más érdeklődési kör…

Halak (02. 20-03. 20.) Ha túl sok időt vesz igénybe a munkád, és a családi kapcsolataid a felgyorsult élet első áldozatai, ma lassítanod kell ahhoz, hogy felvehesd szeretteid ritmusát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője